Kleding bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kleding bedrukken

Kleding bedrukken was nog nooit zó makkelijk!

Wat voor kledingstukken u ook wilt laten bedrukken, u regelt dit supersnel en makkelijk! Hoe dan?

  • Selecteer de gewenste kleding in onze webshop
  • Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan (stuur uw logo direct mee)
  • Ontvang een prijsopgaaf op maat
  • Ontvang een gratis digitale proefdruk
  • Na akkoord starten wij met het bedrukken van uw kleding

Wist u dat wij over onze eigen drukkerij beschikken? Hier staan diverse druk- en borduurmachines. Onze ervaren medewerkers weten precies welke techniek het beste bij welk kledingstuk past. Zo weet u zeker dat zowel het kledingstuk als de opdruk van de grootst mogelijke kwaliteit zijn. Ook na intensief gebruik en veelvuldig wassen blijft het mooi!

Waar op te letten bij bedrukken van kleding?

Kleding met naam en logo zijn mooi en zorgen voor herkenbaarheid. Misschien heeft u al helemaal een beeld van hoe het eruit moet zien. Maar waar moet u op letten bij het laten bedrukken van kleding?

  • Borduren of bedrukken: wilt u graag een borduring van uw logo? Kies dan een kledingstuk van wat zwaardere stof. Dunnere tshirts of blouses kunnen snel een beetje inzakken op de plek van een borduursel. Bijvoorbeeld zwaardere (polo)shirts, caps, sokken en schorten zijn erg geschikt om te laten borduren.
  • Formaat van de bedrukking: kleinere weergaven van uw logo en naam kunnen probleemloos op elk kledingstuk worden gemaakt. Wilt u een grote opdruk? Let dan goed op het model van het kledingstuk (o.a. naden en kleuroverlopen). Er moet immers wel een groot bedrukbaar vlak beschikbaar zijn.