Goedkope t shirts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope t shirts

Goedkope t shirts van goede kwaliteit!

Dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen we dagelijks. We zoeken onze producten met zorg uit. Door de grote hoeveelheden die we afnemen houden we de prijzen scherp. Daar profiteert u van! Bovendien bedrukken wij al onze promotiekleding zelf in onze eigen drukkerij. Dat scheelt in kosten én geeft u de garantie dat uw goedkope t shirts met zorg worden bedrukt. Zo heeft u naast een goed t shirt ook een perfecte opdruk die goed blijft, ook na intensief gebruik!

Goedkope t shirts in alle kleuren en maten verkrijgbaar

De herkenbaarheid van een bedrukt t shirt is geweldig. Hoe mooi is het als het shirt dan ook nog eens in uw bedrijfskleur is! Bij GiftsDirect vindt u alle kleuren en maten, zo heeft u een goedkoop t shirt op maat! Wist u dat wij groothandel zijn in bedrukt textiel én relatiegeschenken? In plaats van een t shirt een cap bedrukken, sokken maken, of persoonlijke zweetbandjes bestellen? Het kan allemaal!

Heeft u vragen of wilt u graag wat advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de live chat, per mail of telefoon. We staan voor u klaar!