Drinkflessen met fruitfilter

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod drinkflessen met fruitfilter

Uw drinkflessen met fruitfilter vakkundig en snel bedrukt

Om uw naam te verspreiden zijn bedrukte drinkflessen een ideaal middel. Wel belangrijk dat de opdruk er dan goed uitziet en ook na intensief gebruik mooi blijft! Bij GiftsDirect bent u hiervoor aan het juiste adres. Als specialist in het bedrukken van relatiegeschenken leveren we al jaren bedrukte artikelen. Onze ervaren medewerkers weten dan ook precies welke druktechniek op welk materiaal het beste is. U kunt rekenen op een kwalitatieve fles met fruitfilter met een perfecte opdruk, die jarenlang meegaat!

Tip: kijk ook eens naar de Selmy fles met sinaasappelpers. Deze fles is voorzien van een citruspers. Een leuke gadget voor gezonde drankjes onderweg!

Uw nieuwe fles met fruitfilter supersnel bezorgd

Wist u dat wij supersnel kunnen leveren? Wel zo fijn om uw nieuwe promotieartikel snel te kunnen uitdelen toch? Zodra we uw logo hebben maken we een digitale proefdruk. Hierop ziet u hoe de drinkfles met filter eruitziet na bedrukking. Na uw goedkeuring van deze drukproef starten we het productieproces. Doordat we dit geheel in eigen huis realiseren gaat dit razendsnel.

We wensen u alvast veel plezier van het uitdelen en de leuke reacties die u hierdoor krijgt!