Shirts bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrukte shirts

Comfortabele t-shirts: fijn om te dragen én ideale reclame

Wij adviseren om comfortabele t-shirts uit te kiezen. Deze worden namelijk graag gedragen en zijn daardoor de ideale reclamedragers. Hoe vaker uw naam onder de aandacht komt, hoe beter!

Besteed daarom aandacht aan het materiaal van het shirt:

  • Zoekt u een sportshirt, zorg dan voor materiaal met goede vochtafvoer
  • Zoekt u een shirt dan men de hele dag kan dragen, bijvoorbeeld tijdens een festival, neem dan materiaal dat zacht aanvoelt en ademende kwaliteiten heeft

Tip: bestel meteen een bijpassende cap of jas voor een complete outfit!

Wist u dat wij specialist zijn in bedrukte relatiegeschenken? We hebben we jarenlange ervaring met het bedrukken, borduren en graveren van diverse artikelen. U profiteert hiervan! Onze vakbekwame medewerkers adviseren u over de beste druktechniek voor uw bedrukte shirts. Kwaliteit gegarandeerd!

 

Bedrukte shirts bij Giftdirect: Snel en eenvoudig online bestellen

Heeft u de geschikte shirts gevonden? Dan gaat u eenvoudig over tot bestellen. Met 1 klik op de knop vraagt u een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt een prijsopgaaf op maat. Bent u het eens met de offerte dan gaan wij voor u aan het werk. Uiteraard krijgt u eerst een digitale proefdruk. Pas als deze voldoet aan uw wens gaan we van start met het productieproces. Dit gaat razendsnel, voor u het weet staat de bezorger bij u op de stoep!.

Heeft u eerst nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de live chat, per mail of telefoon. We helpen u graag!

Bedrukte shirts


Bekijk ook eens: