Koptelefoons bedrukken

Niks is zo fijn om onder het genot van muziek te werken of helemaal tot rust te komen. Of uw klanten en of collega’s nu houden van top 40, rock, of klassieke muziek. Klinkt een comfortabele zittende, kwalitatief hoge koptelefoon bedrukken met uw logo nu ook als muziek in uw oren.

Verschillende soorten koptelefoons bedrukken

Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen vindt dezelfde koptelefoon lekker zitten. Het verschillend in de manier hoe die op het hoofd zit. Er zijn koptelefoons die in je oren gaan. Hierdoor krijg je geen last van je oorschelp. De meest compacte koptelefoons hebben ronde kussens en rusten dan ook op je oorschelpen. De bedrukte koptelefoon met de grootste speakers zitten volledig over de oren. Dit zorgt voor het beste geluid en zitten comfortabel op het hoofd.

Hoofdtelefoons bedrukken

Bij GiftsDirect kunt u nu uw hoofdtelefoons bedrukken met uw eigen logo erop. Dit wordt gedaan met haarscherpe precisie. Met dit relatiegeschenk luisteren uw klantencontacten en collega’s naar hun favorietste muziek door een hoofdtelefoon met uw perfect gedrukte logo erop.

Betalingsmethode - koptelefoons bedrukken

De betaling van het koptelefoon bedrukken kan op de volgende manieren voldaan worden:

·         IDEAL (Nederland)

·         Bankcontact (België)

·         Bankoverschrijving

Komt u er niet helemaal uit over het bestelproces? Neem dan contact met ons op via onze site.

 

Verzend en retourinformatie – Koptelefoons bedrukken

GiftsDirect levert snel bedrukte of onbedrukte verenigingskleding.

 

Bedrukte artikelen ca. 7-9 werkdagen

Onbedrukte artikelen 1-2 werkdagen

 

Vooraf ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk van de bedrukte koptelefoon met uw logo erop. Mochten de artikelen onverhoopt niet voldoen aan uw verwachting, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.