Make up tas bedrukken

Make up tas bedrukken voor een scherp tarief? Bekijk het uitgebreide assortiment van GiftsDirect en bestel online. Binnen ons assortiment vind u verschillende modellen make up tassen in verschillende kleuren. Zo vind u gegarandeerd een product die bij de huisstijl van uw bedrijf. Bekijk het aanbod en vraag een offerte aan via onze website.

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.Make up tas laten bedrukken 

Een make up tas is een fantastisch promotieartikel binnen de beauty- en cosmeticabranche. Maar ook voor de hotel- en vakantiebranche is een make up tas een zeer geschikt geschenk. Een make up tas wordt doorgaans elke dag gebruikt. Het perfecte moment om uw logo onder de aandacht te brengen tijdens je dageijkse make up routine. Perfect om te werken aan de branding van uw bedrijf. 

Betalingsmethode en verzendingsinformatie bedrukte make up tassen

Bij Giftsdirect kunt u op de volgende manieren de betaling voldoen. 

  • IDEAL (NL)
  • Bankcontact (BE)
  • Bankoverschrijving

Bij ons profiteert u van snelle levertijden. De bedrukte artikelen worden doorgaans binnen enkele werkdagen verzonden. Voorafgaand ontvangt u van ons een digitale proefdruk van het product. Op basis hiervan kunt u akkoord geven op het ontwerp en zorgen wij dat de artikelen spoedig gedrukt en geleverd worden.