Wijngeschenk

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod wijngeschenk

1L Lapzak

BORIAX Wijn Set

CONDE Wijnrek

Houten wijnset

HOXMAR Stop Vacuum Pomp

NUISANT Flessenkoeler

TROLEX Kurketrekker

Wijnset in blik

Wijnset in wijnkist

Laat uw wijngeschenk bedrukken voor de persoonlijke “touch”

Een wijngeschenk is natuurlijk leuk om te geven en krijgen maar met een persoonlijke “touch” wordt het net iets specialer. Bovendien is dit meteen de ultieme promotiekans. Het positieve gevoel van dit leuke cadeau zal gekoppeld worden aan uw naam. Win-win situatie!

In ons atelier voorzien wij al onze relatiegeschenken van een persoonlijke opdruk. Onze vakspecialisten weten precies welke druktechniek het beste past bij welk artikel. Zo garanderen we kwaliteit. U hoeft alleen maar te zorgen voor een digitale versie van de gewenste opdruk of uw logo. Wij regelen de rest. Makkelijk geregeld toch?!

Bij GiftsDirect kunt u rekenen op:

✔️ Persoonlijk advies

✔️ Lage prijzen

✔️ Hoge kwaliteit

✔️ Supersnelle levering van uw wijngeschenk

Vraag vandaag nog een offerte voor uw wijngeschenk aan

Vraag vandaag nog een offerte voor uw wijngeschenk aan, voor u het weet kunt de wijngeschenken uitdelen! Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en bieden een superscherp prijsaanbod op maat. Na goedkeuring van de offerte gaat het razendsnel. U krijgt een digitale drukproef om te controleren of de opdruk volledig voldoet aan uw wensen/eisen. Na goedkeuring hiervan starten we de productie. U heeft de bestelling gemiddeld binnen een week in huis!