Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Tassen bedrukken

tassen bedrukkenEen tas, iedereen heeft er altijd één bij zich! Het maakt niet uit of het een aktetas, een laptoptas of een rugzak is. Tassen bedrukken is de ideale manier om uw merk en boodschap op een speelse manier onder de aandacht te brengen. Om te zorgen dat mensen uw merk herkennen. En dat ze weten wat u doet. In onze webshop vindt u veel verschillende soorten, maten en modellen tassen die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan boodschappentassen, aktetassen, laptoprugzakken en sporttasjes

Tassen met opdruk

Wilt u graag tassen bedrukken voor bijvoorbeeld uw medewerkers, voor op een beurs of voor een festival. Bij Giftsdirect bepaalt u zelf waarmee u uw tas wilt bedrukken. Wilt u uw logo, een slogan of een pakkende boodschap? Onze tassen worden snel en professioneel bedrukt. U kunt 24/7in onze webshop kijken en bestellen. Zo kunt u altijd op zoek naar die ene tas die het beste bij uw doel past. 

Goedkope tassen direct online bestellen

Wij hebben bijna alle producten op voorraad en kunnen daardoor razendsnel leveren. U kunt direct een offerte aanvragen voor het bestellen van bedrukte tassen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag bij de keuze voor uw tas. Heeft u een tas gekozen? Dan kunt u proefdruk aanvragen. Zo weet u zeker dat uw bedrukking goed op de tas komt te staan.

Wilt u liever eerst ons overige assortiment tassen bekijken? Bekijk de mogelijkheden voor het bedrukken van een schoudertas of laptoptas. Ook sleeves voor laptops bedrukt u gemakkelijk en snel bij ons! 

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman