RVS thermosfles graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod rvs thermosfles graveren

Waarom uw RVS thermosfles graveren beter is dan bedrukken

RVS is een glad materiaal dat uitermate geschikt is om te graveren. Bedrukken is ook mogelijk maar daarmee loopt u het risico dat uw logo al snel vervaagd. Door het gebruik en afwassen kan een bedrukking makkelijk slijten. Een gravure blijft voor eeuwig scherp. Dit komt omdat uw logo als het ware in de thermosfles wordt gebrand. Dit doen we met een haarscherpe laser. Een gravure geeft daarnaast een luxe uitstraling.

In onze webshop vindt u nog veel meer artikelen van RVS, metaal of aluminium. Allemaal zeer geschikt om te graveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gegraveerde sleutelhangerdrinkfles of powerbank? Dit is slecht een greep uit ons aanbod. Kijk maar eens rond in onze webshop!

Voordelen van graveren bij Giftsdirect

Wij graveren de RVS thermosflessen in ons eigen graveeratelier. Dit gebeurd met grote zorg en vakkundigheid. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Doordat wij het hele proces in eigen hand hebben bieden de scherpste prijzen. Bovendien kunnen we razendsnel leveren! Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!