Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Relatiegeschenken tassen

relatiegeschenken tassenBent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of leveranciers? Heeft u wel eens aan een tas gedacht? Tassen zijn duurzame en blijvende cadeaus die u met een gerust hart kunt bedrukken met uw logo of slogan.

We hebben een groot assortiment tassen die u kunt laten bedrukken. Het meeste worden laptoptassen of conferentietassen als bedrukt relatiegeschenk weggegeven. Ook voor het bedrukken van koel-, boodschappen of sporttassen kunt u bij ons terecht. Zoekt u voor uw relatiegeschenk afwijkende maten? U vindt in onze webshop ook heup-, schoudertassen of speciale formaten voor een fles wijn. U bepaalt zelf de positie van uw logo. U kunt kiezen voor een subtiel logo op een handvat, schouderband of op de voorkant van de tas. U kunt er ook voor kiezen om de tas te voorzien van een groot en opvallend logo. Wat u kiest, hangt volledig van uw doel af en wanneer u de relatiegeschenken uit gaat delen. Een tas voor een beurs mag bijvoorbeeld een groot en opvallend logo hebben, een mooie laptoptas heeft dat bijvoorbeeld niet. Neem contact met ons op en onze vakkundige medewerkers helpen u graag persoonlijk verder.

Bent u op zoek naar specifieke tassen? Bijvoorbeeld sporttasjes, promotietassen of aktetassen? Bekijk onze mogelijkheden!

Relatiegeschenken tassen bedrukken in eigen drukkerij

Giftsdirect heeft een eigen drukkerij in huis. Daardoor kunnen wij alle tassen snel en met goede kwaliteit bedrukken. Van alle relatiegeschenken die u bij ons bestelt, ontvangt u eerst een digitale drukproef. Zodra u de drukproef heeft geaccordeerd, gaan we uw tassen bedrukken met uw logo of slogan. Binnen enkele werkdagen zijn uw relatiegeschenken gereed om te verzenden en kunt u uw mooie tassen uitdelen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman