Relatiegeschenk wijn

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod relatiegeschenk wijn

1L Lapzak

BLAKE Emmer

Elektrische flessenopener

HOXMAR Stop Vacuum Pomp

NUISANT Flessenkoeler

Sleutelhanger met kurk

Wijnset in wijnkist

Een origineel relatiegeschenk: wijn accessoires en benodigdheden!

Een goede fles wijn is voor de hand liggend als u een relatiegeschenk m.b.t. wijn zoekt. Onze tip: doe iets wat u onderscheid van de massa. Kies voor een handige wijnaccessoire zoals bijvoorbeeld een handige (automatische) kurketrekker, een wijnbeluchter, wijnthermometer of een druppelvanger. Elke keer als uw relaties de accessoires gebruiken denken ze aan u. Ook bij hun gasten wordt uw naam onder de aandacht gebracht. Ideale promotie!

Wist u dat wij groothandel in bedrukte relatiegeschenken. Denkt u alleen aan een relatiegeschenk m.b.t. wijn, of staat u ook open voor andere opties? We bieden werkelijk alles aan van luxe geschenken tot goedkope gadgets en van kerstpakketten tot zelf ontworpen sokken!

Uw relatiegeschenk wijn met zorg geproduceerd

Bij GiftsDirect kunt u erop rekenen dat wij uw relatiegeschenk wijn met zorg voor u maken. Het proces van bedrukken of graveren doen we in eigen huis. Daarom verzekeren wij u:

  • De hoogste kwaliteit van opdruk en geschenk
  • Persoonlijk advies
  • Supergoede prijzen
  • Snelle afhandeling en bezorging

Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan voor uw relatiegeschenk wijn. Voor u het weet kunt u uw zakelijke contactpersonen verrassen met een leuk en persoonlijk wijngeschenk!