Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Powerbank als relatiegeschenk

Op zoek naar een nuttig relatiegeschenk dat leuk is om te geven én te krijgen? Praktisch en met een groot bedrukbaar oppervlakte? Dan zijn powerbanks heel geschikt. Een powerbank is een externe accu, die u voor gebruik kunt opladen en daarna mee kunt nemen voor onderweg. Middels de USB-aansluiting en uw eigen oplaadkabel kunt u vrijwel alle kleine apparatuur opladen, waaronder bijvoorbeeld smartphones en tablets. Dankzij uw powerbank komt u nooit meer zonder stroom te zitten en blijft u bereikbaar. Handig voor onderweg of op reis.

Powerbanks bedrukken met uw logo of tekst

Powerbanks komen altijd van pas en zijn daardoor een ideaal relatiegeschenk. Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij waar we uw powerbanks kunnen voorzien van uw logo of tekst. Wilt u graag zien hoe de oplader van uw keuze eruit ziet met uw eigen opdruk? Vraag vrijblijvend een offerte aan en stuur daarbij uw ontwerp mee. U ontvangt dan van ons behalve een prijsopgave ook een gratis digitale proefdruk. Bij sommige powerbanks is niet alleen bedrukken, maar ook graveren mogelijk. We informeren u daarover graag.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Welke powerbank heb ik nodig?

Powerbanks zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten. Kleine, compacte powerbanks met een capaciteit van bijvoorbeeld 2000 of 2200 mAh zijn voor de meeste smartphones geschikt om deze één keer op te laden. Ideaal om achter de hand te houden om nooit volledig onbereikbaar te raken. Bent u op zoek naar een mobiele oplader voor intensieve gebruikers? Kies dan voor een hogere capaciteit. In onze webshop vindt u powerbanks tot 11200 mAh. Deze zijn minder compact, maar garanderen dat u nooit zonder stroom komt te zitten. Bovendien beschikken de meeste high capacity powerbanks over een tweetal USB-aansluitingen waardoor u twee apparaten gelijktijdig kunt opladen.

Meer mobiele opladers

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie powerbanks, docking stations, oplaadkabels en andere laad-accessoires. Stuk voor stuk zijn dit praktische relatiegeschenken die zich heel goed lenen voor het bedrukken met uw logo of een persoonlijke tekst. Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

» Powerbanks en opladers

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman