Powerbank als relatiegeschenk

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod powerbank relatiegeschenk

10.000 mAh Powerbank

BOLTOK Power Bank

BRIZEM Oplader

CROOFT Power Bank

DUTIAN Power Bank Set

Powebank Kingsville

Powerbank Miami Beach

Powerbank Port Hope

Powerbank Stafford

PowerCharger 6600 oplader

QUENCH Power Bank

RADIK Oplader

Tarwestro/ABS oplader

Vault powerbank 6600 mAh

YOUTER Power Bank

Powerbanks bedrukken met uw logo of tekst

Powerbanks komen altijd van pas en zijn daardoor een ideaal relatiegeschenk. Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij waar we uw powerbanks kunnen voorzien van uw logo of tekst. Wilt u graag zien hoe de oplader van uw keuze eruit ziet met uw eigen opdruk? Vraag vrijblijvend een offerte aan en stuur daarbij uw ontwerp mee. U ontvangt dan van ons behalve een prijsopgave ook een gratis digitale proefdruk. Bij sommige powerbanks is niet alleen bedrukken, maar ook graveren mogelijk. We informeren u daarover graag.

Welke powerbank als relatiegeschenk heb ik nodig?

Powerbanks zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten. Kleine, compacte powerbanks met een capaciteit van bijvoorbeeld 2000 of 2200 mAh zijn voor de meeste smartphones geschikt om deze één keer op te laden. Ideaal om achter de hand te houden om nooit volledig onbereikbaar te raken. Bent u op zoek naar een mobiele oplader voor intensieve gebruikers? Kies dan voor een hogere capaciteit. In onze webshop vindt u powerbanks tot 11200 mAh. Deze zijn minder compact, maar garanderen dat u nooit zonder stroom komt te zitten. Bovendien beschikken de meeste high capacity powerbanks over een tweetal USB-aansluitingen waardoor u twee apparaten gelijktijdig kunt opladen.

Meer mobiele opladers

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie powerbanks, docking stations, oplaadkabels en andere laad-accessoires. Stuk voor stuk zijn dit praktische relatiegeschenken die zich heel goed lenen voor het bedrukken met uw logo of een persoonlijke tekst. Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.

» Powerbanks en opladers