Picknickkleed bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod picknickkleed bedrukken

Opvouwbaar picknickkleed

Picknickkleed

Riviera picknickkleed

In een paar stappen uw eigen picknickkleed bedrukken

Bij ons kunt u gemakkelijk in een paar stappen uw eigen picknickkleed bedrukken. Bekijk allereerst onze picknickkleden op de productpagina’s om meer foto’s te zien en meer informatie te vergaren. Wanneer u eenmaal een passend picknickkleed hebt gevonden kunt u de wensen van bedrukking doorgeven via de productpagina. Dit kan door uw wensen door te geven via het opmerkingenveld of door een bestand naar ons te versturen. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Met een proefdruk waarborgen we de kwaliteit van bedrukking en uw verwachtingen. Want naast de goedkope vanaf prijzen staat kwaliteit bij ons ook hoog in het vaandel.

 

Ons aanbod picknickkleden

We hebben een divers assortiment picknickkleden waardoor we verschillende doelgroepen kunnen aanspreken. Wilt u bijvoorbeeld een picknickkleed bedrukken als promotiemateriaal? Dat kan met onze goedkope picknickkleden. Maar we hebben ook een luxe picknick loungeset die zeer geschikt is om weg te geven aan klanten of eigen personeel. Dit luxe picknickkleed heeft comfortabele kussens om lekker te liggen en twee handige accessoire vakjes om spullen in om te bergen. Wel zo handig!

Niks voor niks hebben veel bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere instanties ervoor gekozen om een picknickkleed te bedrukken bij Giftsdirect. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis digitale proefdruk. Benieuwd over de mogelijkheden van bedrukking of het bedrukkingsproces bij picknickkleden? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee.