1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod onderzetters bedrukken

Ons breed assortiment onderzetters

We hebben een heel breed assortiment onderzetters. Naast de standaard ronde of vierkante kurkenonderzetters hebben we ook unieke onderzetters. Neem bijvoorbeeld de flesopener en onderzetter die erg geschikt is om de dop van de fles te ontdoen. Zo heeft bij het drinken van een biertje altijd een flessenopener bij de hand en krijgt u geen kringen op tafel door de condens.

Ook hebben we een houten onderzetter in de vorm van een euro pallet. Uitermate geschikt om weg te geven als relatiegeschenken in een branche waar veel pallethandel plaatsvindt. Zo krijgen de accountmanagers die op klantenbezoek komen vast en zeker een lekkere bak koffie. Kortom, neem zeker even goed de tijd om ons diverse aanbod onderzetters te bekijken.

Onderzetter bedrukken naar eigen wens

Bij ons kunt alle onderzetters personaliseren naar eigen wens. Zo kunt u bij ons houten onderzetters bedrukken en onderzetters bedrukken met foto’s. Onderzetters laten bedrukken bij Giftsdirect.nl betekend dat u persoonlijk wordt geholpen. We geven namelijk een gratis digitale proefdruk om de kwaliteit van bedrukking te waarborgen. Tevens weten we dan zeker dat de bedrukte onderzetters voldoen aan uw verwachting. Geef uw wensen gemakkelijk door via de productpagina. Dit kan door middel van een aangeleverd bestand of door uw wensen van bedrukking via het opmerkingenveld door te geven. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.