Kompas graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kompas graveren

Waarom een gegraveerd kompas?

Een gegraveerd kompas is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor klantrelaties en eigen personeel. Maar een gegraveerd kompas is ook zeer geschikt als promotiemateriaal voor meer naamsbekendheid. Een kompas is namelijk niet erg nuttig maar kan ook symbolisch worden gebruikt om een boodschap kracht bij te zetten. Laat zien welke koers er wordt gevaren of gebruik de kompas voor een andere metafoor. Zo kan een gegraveerd kompas ook er leuk zijn als verhuisgeschenk. Geef een kompas weg met de tekst ‘u kunt ons nu op een nieuw locatie vinden’. Nu weet u zeker dat de boodschap goed overkomt in plaats van een mailtje naar een overvolle mailbox. Genoeg redenen dus om een kompas te graveren met eigen logo of tekst.

 

Ons aanbod kompassen

Door ons grote en diverse assortiment kunt u altijd een kompas graveren die past binnen uw behoeftes. Niks voor niks hebben al veel bedrijven, scholen, sportverenigingen, scoutingclub en andere instanties ervoor gekozen om een kompas te graveren bij Giftsdirect. We hebben namelijk een goedkope kompas sleutelhanger vanaf €0,39,- die vanwege de prijs erg geschikt is als weggevertje. Maar het is ook mogelijk om een fietsbel met kompas te graveren om het fietsverkeer op scholen veiliger te maken. Liever een luxe kompas relatiegeschenk voor klanten? Met diverse kompassen die worden geleverd met een geschenkdoos is dat ook geen probleem.

Welke kompas u ook wilt graveren, het is mogelijk bij Giftsdirect. Staat er geen kompas tussen die voldoet aan uw wensen, benieuwd of uw bedrukking mogelijk is en onduidelijkheden over het bedrukkingsproces? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We denken graag met u mee en geven graag deskundig advies.