Houten zonnebril bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod houten zonnebril bedrukken

HARIS Zonnebril

Klassieke zonnebril bruin

LEYCHAN Zonnebril

Zonnebril met bamboe frame

Zonnebril houtlook; de nieuwe trend

Een echte zonnebril van hout is een dure aankoop. Gelukkig bieden we kunststof zonnebrillen met een heuse houtlook aan. Een zonnebril houtlook is een nieuwe trend waarbij het net lijkt alsof u een echte houten zonnebril heeft. Met een zonnebril van houtlook heeft u opvallende zonnebril die u nog authentieker kunt maken door het te bedrukken. Een houten zonnebril bedrukken met eigen logo of tekst maakt de houten zonnebril nog bijzonderder. Zorg dus voor een unieke zonnebril en kies ervoor om een houten zonnebril te bedrukken.

 

Houten zonnebril bedrukken als relatiegeschenk

Als bedrijf zijnde meer willen richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen? Een houten zonnebril bedrukken met bedrijfslogo en tekst is een goed idee om dit aan het licht te brengen. Een originele manier om de visie over te dragen aan klantrelaties. Geen mailtje sturen naar een overvolle mailbox of een vermelding op de website, maar pak volledig de aandacht van klantrelaties met een houten zonnebril. Krijg de aandacht en een podium om bedrijfsveranderingen door te geven. Bijkomend voordeel is dat het relatiegeschenk niet in een bureaula belandt maar ook wordt gedragen tijdens zonnige dagen. Onbewust wordt er na die tijd dus ook nog eens reclame gemaakt.

 

Advies en begeleiding

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Heeft u vragen of onduidelijkheden? We geven u graag advies over het proces van een houten zonnebril bedrukken. We streven er na dat u zonder vragen en onduidelijkheden tot een aanschaf overgaat. Met onze persoonlijke hulp en gratis digitale proefdruk bent u verzekerd van kwaliteit. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Houten zonnebril bedrukken


Bekijk ook eens: