Goedkope powerbanks

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope powerbank

PowerBank 8000 mAH

Powerbank Miami Beach

Powerbank Sacramento

Powerbank Stafford

Slim PowerBank 2200mAh

YOUTER Power Bank

Laat uw goedkope powerbank bedrukken met uw naam en logo

Een powerbank is een ideale reclamedrager. De gemiddelde smartphone gebruiker heeft er tegenwoordig immers altijd wel 1 op zak. Oftewel de powerbank komt op veel plaatsen. Bedrukt met uw bedrijfsgegevens komen deze dus bij veel mensen onder de aandacht. Uw powerbank bedrukken of graveren wij goedkoop en snel in onze eigen drukkerij. U hoeft alleen maar uw logo digitaal aan te leveren, wij doen de rest. Dat is nog eens makkelijk! Voordat we beginnen met het bedrukken ontvangt u eerst een digitale drukproef van ons. Pas als u tevreden over de drukproef beginnen we met het drukproces. Zo weten we zeker dat u blij bent met het eindresultaat.

Wist u dat wij specialist zijn in het bedrukken van alle relatiegeschenken? U vindt dan ook meer dan 10.000 artikelen in onze webshop. Deze kunnen we allemaal voorzien van naam, logo of tekst naar keuze. Van kerstpakketten tot picknickmanden, van bedrijfsgadgets tot luxe pennensets en alles daartussenin.

Supersnelle levering van uw goedkope powerbanks

Wist u dat wij uw bestelling zeer snel kunnen leveren? Neem even contact met ons op voor de exacte levertijd, dan weet u precies waar u aan toe bent. Naast de snelle levering garanderen wij de scherpste prijzen. Bij Giftsdirect kunt u rekenen op kwaliteit van zowel de powerbank als de opdruk. En dat alles voor de beste prijs. Wat wilt u nog meer? Wij wensen u alvast veel plezier met het uitdelen van uw goedkope powerbanks!