Goedkope kinderzonnebrillen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope kinderzonnebrillen

BELLA Zonnebril

BUNNER Zonnebril

GALVIS Zonnebril

HARIS Zonnebril

HARVEY Zonnebril

HEREA Zonnebril

KINDUX Zonnebril

Klassieke zonnebril

LANTAX Zonnebril

LYOKO Zonnebril

MALTER Zonnebril

Nerdbril Dubai

Retro zonnebril

SAIMON Zonnebril

SPIKE Kinder Zonnebril

Sun Ray zonnebril

XALOC Zonnebril

Zonnebril Atlanta

Zonnebril met vlag

Vorm een eenheid

Zorg er voor dat kinderen op een kinderfeestje of tijdens een schoolfeestje goed opvallen. Met het aanschaffen van goedkope kinderzonnebrillen geeft u niet alleen de kinderen een leuk cadeautje maar vormen grote groepen kinderen ook een eenheid. U kunt dus gerust spreken van een win-winsituatie. De kinderen zijn blij met een vrolijke zonnebril en u als ouder kunt gemakkelijk kinderen in de gaten houden. Omdat u bij ons ook de goedkope kinderzonnebrillen kunt bedrukken is het ook nog een leuke tastbare herinnering voor later.

 

Goedkope kinderzonnebrillen als bedrijfscadeau

U leest het goed, geef goedkope kinderzonnebrillen als bedrijfscadeau. Wist u bijvoorbeeld dat mensen soms bewust niet naar de winkel willen vanwege de kinderen? Voor een winkel zoals de opticien is het weggeven van goedkope zonnebrillen een goede marketingstrategie. Kinderen zullen graag meewillen naar de winkel omdat ze een leuke goedkope kinderzonnebril kunnen krijgen als ze braaf in de winkel zijn. Bijkomend voordeel voor u is dat er onbewust ook later reclame voor u wordt gemaakt. De kinderen zullen vaak de leuke zonnebril willen dragen en vertellen graag dat ze de zonnebril hebben gekregen. Omdat de goedkope kinderzonnebrillen niet duur zijn is het gemakkelijk om weg te geven. Een goedkope manier van marketing waar kinderen blij van worden. Een win-winsituatie.

 

Ons aanbod goedkope kinderzonnebrillen

We bieden al goedkope kinderzonnebrillen aan vanaf €0,53,- met de Malter zonnebril. Afhankelijk van uw type kinderzonnebrillen en de wensen van bedrukking proberen we altijd een zo scherp mogelijke offerte toe te sturen. Vraag bij ons ook altijd een gratis vrijblijvende offerte aan waarbij u gratis een digitale proefdruk krijgt. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op via de contactpagina.

Goedkope kinderzonnebrillen

Bekijk ook eens: