Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Doorzichtige paraplu's

Transparante paraplu's zijn een opvallend promotiemiddel of relatiegeschenk. Een doorzichtige paraplu is toch een beetje bijzonder, en speelt daardoor nog meer dan een gewone paraplu in op het gevoel dat deze het bewaren én gebruiken waard is. Een transparante paraplu met opdruk brengt uw bedrijf daardoor keer op keer, vaak jarenlang, bij de ontvanger onder de aandacht. Dat is pas waar voor uw geld!

Doorzichtige paraplu's hebben diverse voordelen:

  • Ze werpen geen schaduwen, waardoor ze erg geliefd zijn voor bijvoorbeeld bruiloften en fotoshoots.
  • Je krijgt veel meer mee van je omgeving. Je ziet meer en bent minder afgezonderd. Dat is veiliger, maar ook ideaal wanneer zich boven ooghoogte iets afspeelt.
  • Ook zijn doorzichtige paraplu's gewoon erg leuk: regendruppels op het doek vinden hun weg naar beneden. Dat is fascinerend om naar te kijken en geeft een regenbui een heel nieuwe beleving. 

Transparante paraplu met opdruk

De doorzichtige paraplu's uit onze webshop zijn heel geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dat doen wij in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we u altijd een korte levertijd en een scherpe prijs bieden terwijl de kwaliteitscontrole maximaal is. De tarieven in onze webshop zijn inclusief een opdruk in één kleur. Zo krijgt u alvast een goede indruk van de te verwachten kosten. Heeft u andere wensen op het gebied van uw oplage of een meerkleurige opdruk, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook bij speciale bedrukkingswensen denken we graag met u mee!

Meer paraplu's

In de webshop van Giftsdirect.nl vindt u diverse soorten paraplu's. Nog niet gevonden wat u zoekt? Neem dan een kijkje in onze volledige assortiment paraplu's.

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman