Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Bidons bedrukken: het ideale relatiegeschenk!

Zoekt u een welkom en bruikbaar relatiegeschenk? Dan is een bidon een goede keuze! Tijdens sporten, onderweg, op het werk of op school is het ideaal om een bidon met water bij de hand te hebben. Voor u een makkelijke manier van reclame maken en voor uw relaties een dankbaar cadeau. Een echte win-win situatie! Bij GiftsDirect bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van bidons of waterflessen. In onze webshop vindt u diverse maten en modellen. Wij bedrukken ze voor u met uw naam, logo of eigen tekst.

Kies uit het grootste assortiment bidons en drinkflessen

U wilt natuurlijk graag een unieke bidon, die ook nog perfect bij uw huisstijl past! Daarom vindt u bij ons het grootste assortiment bidons en drinkflessen om te bedrukken. Er zit gegarandeerd een bidon tussen die precies goed is voor u! Gaat u voor een aluminium bidon gegraveerd met naam en logo? Of past een exemplaar van plastic beter bij u? Of heeft u toch liever een waterfles met infuser?

Vindt u het moeilijk om uit dit grote assortiment te kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag op weg!

Uw bidons bedrukken wij met de grootste zorg in eigen drukkerij

Wist u dat wij al onze relatiegeschenken zelf bedrukken? U weet zo zeker dat de opdruk van de hoogste kwaliteit is! Hoe merkt u dat?

  • Wij adviseren u over de beste drukmethode
  • Uw naam en logo blijven scherp ook na veelvuldig gebruik en afwassen

Dat is toch precies wat u wil?!

© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman