Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Aluminium waterfles graveren met logo als relatiegeschenk

In deze tijd worden we ons steeds meer bewust van het belang van water drinken. Hoe fijn is het als we dan een fles bij de hand hebben die we steeds opnieuw kunnen vullen? Daarom is een aluminium waterfles een zeer dankbaar relatiegeschenk! Gegraveerd of bedrukt met uw naam en logo is het ook een geweldige reclamedrager. De aluminium waterfles wordt immers overal mee naartoe genomen. Uw naam en logo komen telkens subtiel onder de aandacht. In onze webshop vindt u een mooi aanbod waterflessen. Allemaal zeer geschikt om te graveren. Kijk maar eens rustig rond. Vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Laat uw aluminium waterflessen graveren of bedrukken bij Giftsdirect

Heeft u de geschikte aluminium of RVS waterfles gevonden? Dan is het tijd om na te denken over de opdruk. Zowel bedrukken als graveren is een optie. Wij adviseren echter om aluminium flessen te graveren. Een opdruk kan na verloop van tijd wat slijtage vertonen. De fles gaat immers vaak mee in een tas. Bovendien wordt hij regelmatig afgewassen. Kiest u voor graveren dan heeft u daar geen last van. Uw naam en logo worden met behulp van een laser in de fles geëtst. Dit is volledig slijtvast. Ook na jaren gebruik is uw logo nog net zo mooi. Zowel het graveren als bedrukken doen we in eigen huis. Kwaliteit gegarandeerd! Daarnaast profiteert u van de scherpste prijzen én een zeer korte levertijd.

Wat heeft u nodig om uw aluminium waterflessen te laten graveren

Wist u dat u alleen maar uw logo digitaal hoeft aan te leveren? De rest doen wij voor u! We maken eerst een digitale drukproef. Zo kunt u beoordelen of de opdruk voldoet aan uw wens. Pas als u helemaal tevreden bent starten we het productieproces. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet staat de bezorger op de stoep met uw gegraveerde aluminium waterflessen!

© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman