Victorinox zakmes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod zakmessen

Mini Zakmes Guadalajara

Zakmes Havanna

Zakmessen bedrukken

Giftsdirect is specialist in het bedrukken van diverse promotieartikelen, waaronder zakmessen. Zoekt u een leuk en origineel promotieartikel die u kunt inzetten tijdens beurzen en evenementen? Dan zijn onze bedrukte zakmessen het ideale geschenk.

Wilt u zakmessen bedrukken met uw eigen logo en wilt u keuze hebben uit een uitgebreid assortiment? Bekijkt u dan onderstaande zakmessen. Zo hebben wij zakmessen uitgevoerd met een messen, zagen, bierflesopeners, blikopeners, schroevendraaiers en nog veel meer. Wacht niet langer en laat uw zakmessen bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of merknaam.

Zakmessen graveren

Wist u dat wij tevens zakmessen kunnen graveren aan de hand van onze eigen lasergravure. Net zoals het bedrukken kunnen wij de lasergravure intern binnen onze zakmessen groothandel toepassen. Zo hanteren wij snelle levertijden en garanderen wij dat enkel gravures van uitstekende kwaliteit onze groothandel verlaten.

Kies voor een verzorgde uitstraling en laat uw zakmessen graveren met uw eigen bedrijfslogo! Voor vragen over graveren of andere aspecten met betrekking tot de zakmessen kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.