Goedkope balpennen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope balpennen

Ons aanbod goedkope balpennen

Vanwege ons grote aanbod goedkope balpennen zijn ze zeer geschikt om uit te delen als promotiemateriaal op beuren. Tevens zijn ze ook uitermate geschikt voor eigen gebruik binnen een bedrijf of vereniging. Het zal bijdragen aan een stukje professionalisering. Waar een notaris eerder zal gaan voor luxe pennen zijn de goedkope balpennen uitermate geschikt voor een groot bedrijf met veel medewerkers. Pennen zijn vaak producten die medewerkers laten slingeren en even snel binnen handbereik moeten gebruiken. Met pennen vanaf €0,06,- is dit gelukkig te overzien.

 

Eigen ontwerp balpennen

Graag uw balpen voorzien van eigen logo of tekst? Geen probleem. Afhankelijk van het materiaal kunnen we uw goedkope balpennen graveren of bedrukken met tekst en logo’s. Door onze persoonlijke hulp komt u niet voor verassingen te staan. We geven advies over de grootte, helderheid en plaatsing van de logo’s en tekst. U bent hierdoor verzekerd van een goede bedrukking of gravering van uw ontwerp. Geef dus ook heel gemakkelijk uw ontwerpwensen door via de productpagina. Door upload mogelijkheid kunt u verschillende bestanden aandragen waarna wij voor u aan de slag gaan om een online visuele proefdruk te realiseren.

 

Vragen?

Na het lezen van deze pagina nog steeds vragen over ons aanbod goedkope balpennen? Schroom niet om contact op te nemen met ons via de contactpagina. We voorzien u graag van advies en denken graag met u mee. Ons streven is dat u zonder vragen en onduidelijkheden tot aanschaf van goedkope balpennen overgaat.

Goedkope balpennen


Bekijk ook eens: