Etui bedrukken

Met onze bedrukte etuis kunt u uw merk of boodschap op een duurzame en praktische manier verspreiden. Of het nu gaat om een zakelijk geschenk voor uw klanten of om een uniek item voor uzelf, een etui bedrukken is de ideale keuze om uw merk, logo of boodschap over te brengen.

Functioneel en toch opvallend? Laat uw etui bedrukken door Giftsdirect. Wij bieden u gegarandeerd de beste prijzen. Uw eigen logo, tekst of slogan op een etui bedrukken kan bij ons heel snel en tegen een gunstige prijs. Wilt u meer informatie en een gratis digitale proefdruk? Neem gerust contact met ons op!

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Aanbod bedrukte etuis

Bij Giftsdirect.nl hebben wij een breed aanbod aan etuis, wij hebben een vilten etui, MultiPouch etui, katoenen etui en nog veel meer. Al deze etuis zijn te personaliseren door een logo, slogan of merk te laten bedrukken op het etui.

Waarom een bedrukt etui?

Etuis zijn handige hulpmiddelen om pennen op te bergen en te organiseren. Ze komen in verschillende vormen en maten, van kleine etuis die slechts één pen kunnen bevatten tot grote etuis die plaats bieden aan een collectie pennen. Een etui bedrukken is zeker geen overbodige luxe. Een etui valt op als deze op uw bureau staat en met een opvallend ontwerp wordt het gegarandeerd een gesprekonderwerp.

Etui als promotiemateriaal

Bedrukte etuis zijn niet alleen een geschikt relatiegeschenk of promotiemateriaal, maar ook onmisbaar voor beurzen, conferenties en congressen. En wat dacht u van bedrukte etuis met uw logo voor uw accountmanagers of andere collega's in de buitendienst? Met een bedrukt etui in uw huisstijl komen uw medewerkers altijd goed voor de dag.

Scherp geprijsde etuis

Een etui bedrukken is helemaal niet duur. Onze tarieven zijn inclusief een bedrukking in 1 kleur. Heeft u andere wensen of speciale verzoeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan in onze webshop en stuur daarbij uw ontwerp of logo mee. Wij sturen u dan gratis een digitale proefdruk.