Duurzame waterflessen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod duurzame waterflessen

Wat maakt uw waterfles duurzaam?

Een waterfles is in beginsel al duurzaam. Want door een fles te hergebruiken creëren we veel minder afval. Wilt u echter nog een stapje verder gaan? Kies dan voor een glazen of aluminium fles. Voor de productie hiervan worden geen gifstoffen gebruikt. Nog duurzamer dus! Ook hebben we diverse “goede” kunststofflessen in ons assortiment. Deze zijn bijvoorbeeld zonder weekmakers geproduceerd. Verantwoorde keuze genoeg!

Wist u dat wij al onze (eco) relatiegeschenken bedrukken in onze eigen drukkerij? Zo profiteert u naast een duurzame waterfles ook gegarandeerd van een duurzame opdruk! Ook na vaak gebruiken is de opdruk nog net zo mooi als in het begin.

Bestel uw duurzame waterflessen makkelijk en snel online

Het bestellen van drinkflessen was nog nooit zo makkelijk. U kiest de gewenste fles en vraagt met 1 klik op de knop een vrijblijvende offerte aan. Gewoon vanachter uw bureau en op een moment dat het u het beste uitkomt. Makkelijker kan niet! Bent u tevreden met ons scherpe prijsaanbod? Laat het ons weten en we maken de bestelling definitief. Voor we het productieproces starten krijgt u eerst nog een digitale proefdruk. Wel zo prettig als we zeker weten dat de opdruk voldoet aan uw wensen! Na goedkeuring hiervan starten we het bedrukken en voor u het weet heeft u de nieuwe, duurzame, waterflessen in huis!