Bureaukalender bedrukken

Het plannen van afspraken is ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Het goed bijhouden van deze afspraken is nog veel belangrijker. Laat daarom door GiftsDirect uw logo op een van haar bureaukalender bedrukken als relatiegeschenk voor uw klanten en of collega’s. Zo kunnen ze de afspraken die gemaakt zijn met u niet vergeten. Van alle bureau accessoires is een bureaukalender één van de belangrijkste items.

Bureaukalender bedrukken


Unieke bureaukalender bedrukken

Er zijn verschillende manieren om bij te houden welke dag het is. Een bureaukalender bedrukken met uw eigen logo is altijd een goede optie. Of het nu gaan over datum blokken, een pennenhouder of een gebruikelijke flipover. Met de van hoge druk precisie van GiftsDirect komt uw logo er altijd goed uit te zien. Hierdoor zullen uw collega’s en klanten altijd aan u denken als ze moeten weten welke dag het is vandaag. Daarmee is het een onmisbaar kantoorartikel.

Betalingsmethode - bureaukalender bedrukken

De betaling van het bureaukalender bedrukken kan op de volgende manieren voldaan worden:

·         IDEAL (Nederland)

·         Bankcontact (België)

·         Bankoverschrijving

Komt u er niet helemaal uit over het bestelproces? Neem dan contact met ons op via onze site.

Verzend en retourinformatie – bureaukalender bedrukken

GiftsDirect levert snel bedrukte of onbedrukte bureaukalenders.

Bedrukte artikelen ca. 7-9 werkdagen

Onbedrukte artikelen 1-2 werkdagen

Vooraf ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk van de bedrukte bureaukalender met uw logo erop. Mochten de artikelen onverhoopt niet voldoen aan uw verwachting, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.