Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 70 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (66 beoordelingen)
 (4 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Le Vigneron - Provencal

Zéér goede en snelle service. Telefonisch ook contact gehad en men was supervriendelijk en behulpzaam. Aan de finish nog een klein relatie-geschenkje , word natuurlijk gebruikt voor mond-reclame. Nogmaals bedankt!


HV InterWhere

Dit jaar hebben we voor de tweede maal besteld bij GIFTSDIRECT.NL, en ook ditmaal waren we zeer tevreden over het product wat geleverd is.


Jai Westfa

Zeer goed geadviseerd. Product ziet er goed uit en is snel geleverd.


Wilma Honkoop

Fijn contact, snelle levering. Zeer aan te bevelen.


Arjen

Ik ben zeer tevreden over het product en de kwaliteit van de opdruk. Medewerkers denken mee en je krijgt een goed, eerlijk advies. Snelle levering. Kortom van harte aanbevolen!


Coby

Erg tevreden! Er werd een mooi ontwerp voor de sokken gemaakt, snel antwoord via de mail, goede communicatie, de sokken zien er erg mooi uit en een snelle levering!


Daniel

Great service, fast and efficient!


Ronald Nimwegen

Geweldig goed geholpen met bedrukken van rugtasjes. Goede en snelle communicatie per mail. Op verzoek stuurden ze zelf een tasje toe zodat we die konden beoordelen. Het eindresultaat mocht er zijn, super mooi!


© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman