Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 41 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (37 beoordelingen)
 (4 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Guido

Goede prijs, snelle levering, prima kwaliteit zonnebrillen. Maandag besteld en vrijdag in huis !


Christa

We zochten namens de ouderraad een cadeau voor de examenkandidaten. De service van GiftsDirect was super! Hulp met het zoeken van een passend cadeau binnen het budget, supersnelle reactie op mails, keurige verzorging van de digitale drukproef en daarna snelle levering van de examencadeaus!


L. Maris

snelle levering gevraagd en gerealiseerd. De bestelling van een prachtig pennenset met inscriptie op goed vertrouwen via snel mailcontact gedaan.


Rob

Goede sevice, fijn (email) contact en snelle correcte (niet onbelangrijk) levering


Erik

Zeer snelle levering. De drukkerij van Giftsdirect heeft de planning aangepast voor ons omdat wij met spoed 128 Seatzacs nodig hadden. Binnen 5 dagen bedrukt en al geleverd voor onze open dag. Perfecte service en persoonlijk contact en advies.


Patrick

Snelle reacties en bereidwillig om mee te werken. We wilden namelijk een andere, lagere, oplage dan de standaard oplage. Snelle levering ook


Ilse Wolbersen

Wat een goede, snelle en vriendelijke service ! Wij hadden iets nodig wat korter moest als de aangegeven levertijd, maar na mail contact is alles goed gelukt en hebben ze bij giftsdrect er alles aan gedaan om alles bij ons op tijd te leveren. ook werden wij goe dop de hoogte gehouden van het bestelproces !


Rhea Topacio

Very friendly and helpful. Item quality is as expected. very good. thanks!


GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman