Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 78 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (72 beoordelingen)
 (6 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Bram Hommel

Correcte en snelle communicatie. Er worden alternatieven geboden en de levering was ondanks Corona vrij vlot.


Jill

We moeten wat heen en weer mailen over het aanleveren van het juiste bestand, maar daarna waren onze mokken met foto erg snel binnen. Prettig contact en altijd een snelle reactie. We zijn blij met het eindresultaat!


BioWell Vitality Coaching

Het was even lastig om de juiste bestanden voor mijn nieuwe logo te vinden en te maken, maar ze hebben bij GiftsDirect goed meegedacht en het resultaat mag er zijn! Ik heb nu mooie promotiepennen met tekst en prachtige glazen flessen met een neopreen jasje met mijn logo erop. Hier zullen mijn nieuwe klanten vast blij mee zijn!


Wyb terschelling

Hele fijne samenwerking, contact snel en klantvriendelijk. Levering snel helemaal blij met onze bestelling !


Ronald

Fijn contact. Perfecte service en snel geleverd! Ik kom zeker nog eens bij jullie terug!


Annemarie van Luin

Wij zijn ontzettend tevreden met de service van gifts direct. Snelle reacties op mijn mailtjes, mooie offerte gekregen, niet duur, goede kwaliteit. De artikelen zijn ruim op tijd geleverd en netjes verpakt. Een aanrader!


Yvonne

Wat een fijne service bij Giftsdirect! Er wordt snel gehandeld, goed duidelijk en veel gecommuniceerd én er wordt meegedacht. We zijn erg blij met de service en de persoonlijke benadering en weten jullie te vinden voor de toekomst mochten we nog eens wat nodig hebben.


Sytske

Fijn contact, wordt meegedacht en product is goed. Zeker aan te bevelen!


© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman