Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 66 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (62 beoordelingen)
 (4 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Arjen

Ik ben zeer tevreden over het product en de kwaliteit van de opdruk. Medewerkers denken mee en je krijgt een goed, eerlijk advies. Snelle levering. Kortom van harte aanbevolen!


Coby

Erg tevreden! Er werd een mooi ontwerp voor de sokken gemaakt, snel antwoord via de mail, goede communicatie, de sokken zien er erg mooi uit en een snelle levering!


Daniel

Great service, fast and efficient!


Ronald Nimwegen

Geweldig goed geholpen met bedrukken van rugtasjes. Goede en snelle communicatie per mail. Op verzoek stuurden ze zelf een tasje toe zodat we die konden beoordelen. Het eindresultaat mocht er zijn, super mooi!


Hermien Dumolein

De medewerkers van giftsdirect hebben sterk meegedacht bij het ontwerp van onze sokken. De communicatie was snel en heel vriendelijk. Een aangename samenwerking, die voor herhaling vatbaar is!


Daphne

Erg tevreden over de communicatie, levering en klantvriendelijkheid. We zullen zeker vaker bestellen bij dit bedrijf!!


Vormvast esthetische producties

De vriendelijke medewerkers van Giftsdirect hebben goed meegedacht en een prachtige producten afgeleverd... sneller dan op tijd en strak gecommuniceerd. Bedankt en tot de volgende order.


Katelijn

Wat een snelle en betrokken service! Peter dacht goed mee en we zijn onwijs blij met het resultaat.


© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman