Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 32 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (29 beoordelingen)
 (3 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Autobedrijf J. Janssen BV

We zijn erg blij met de sleutelhangers die we besteld hebben bij Giftsdirect.nl. Netjes en persoonlijk contact en duidelijke offerte ontvangen. Op verzoek is er vooraf een sample opgestuurd. Daarna een soepele levering en het eindresultaat is heel gaaf! Mooie kwaliteit en allemaal even goed bedrukt.


Carla Schriek

Prima service, de bestelde hoeden waren er snel, helaas in eerste instantie niet helemaal naar wens i.v.m. de reclame bandjes welke er los omheen zaten, maar na 1 telefoontje zijn de hoeden de volgende dag opgehaald en met vastgemaakte bandjes weer op tijd geleverd.


Naomi Beckers

Voor ons evenement op het laatste moment nog een give away nodig. Wij zijn perfect geholpen door giftsdirect en de tasje waren een groot succes. Snel en goed geleverd!


Hilde Swets

Mooie zakmessen, betaalbaar en goede service. Vooral het meedenken over snelle levering stelde me gerust. Samples aanleveren wordt niet moeilijk over gedaan.


www.motordempers.nl

I.v.m. de onverwachte deelname aan een evenement en het feit dat wij vrijwel geen "weggevers" meer hadden, zijn wij terecht gekomen op de site van Giftsdirect.nl. Onze vraag was, wat ons betreft, bijna een onhaalbare aangezien wij op zeer korte termijn enkele honderden pennen met bedrukking moesten hebben. Maar geen probleem voor Giftsdirect.nl Van A tot Z super geholpen door Miranda en Peter en binnen 2 dagen de pennen met superstrakke laser ingegraveerde logo's al ontvangen! Dat noemen wij service en kwaliteit. En dat kom je zeker niet meer overal en iedere dag tegen. Wij kunnen aan het evenement beginnen mede dankzij Giftsdirect.nl. Top! www.motordempers.nl


Dirk Luiken

Voor onze visdag op het laatste moment nog een leuk aandenken besteld voor de deelnemers. Gelukkig was dit geen probleem. Zending moest wel per express verstuurd worden maar gelukkig perfect op tijd geleverd


Sander Verhulst

Wij hebben autoladers besteld voor smartphones. Ons logo is door Giftsdirect perfect gedrukt en onze klanten vonden het een leuke attentie. Bedankt voor de snelle service


Sandra Nieuwkoop

Perfecte afwikkeling van onze bestelling. We hadden snel een digitaal voorbeeld van de koeltassen die we wilden hebben zodat we snel konden beslissen


GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman