Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 87 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (80 beoordelingen)
 (7 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Anne Brus

Snelle reactie en fijne communicatie. 3D digitaal drukvoorstel zorgde voor een duidelijk beeld van het ontwerp en het eindresultaat. Het ontwerp hierna kosteloos nog iets bij kunnen sturen zodat ons logo er mooi uit komt. Eindresultaat is super!


Suze Meek

Fijn contact gehad met Peter. Duidelijke en zeer snelle communicatie. Komt met goede alternatieven wanneer iets niet mogelijk is en goede kwaliteit van de producten. Daarnaast snelle levering waarvan je keurig op de hoogte wordt gehouden!


Manon

De offerte was een mooie start van de vriendelijke en kordate communicatie. Woord bij daad! En ook al kwam ik iets later met respons, er werd positief gereageerd en de bestelling lag snel op de mat! Zeker een aanrader. Dank!


Robert van der stel

Super snel geschakeld met Peter, topper! Geen probleem om op pixel niveau wijzigingen door te geven. Deze kwamen dan ook direct terug. Levering ging zelfs nog sneller dan verwacht. En door...


Koakdesign

Fijne samenwerking een aanrader.


Paulien Schuiling

Fijn contact gehad met Peter. We konden snel schakelen en de levering was keurig op tijd binnen. Blij met het eindproduct!


Yorn Bachofner

Na een eerste verkeerde levering werd er snel gehandeld! Binnen no time de juiste goederen opnieuw bedrukt en geleverd! Super service!


Erika

Twee artikelen besteld, zonnebrillen en meetlinten. De zonnebrillen waren niet meer leverbaar in de gewenste kleur maar ik kreeg zeer vlot een alternatief aangeboden en goed advies gehad. Zeer snelle service, goed bereikbaar, duidelijke en heldere communicatie. Hartelijk dank!!


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops