Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 82 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (75 beoordelingen)
 (7 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Paulien Schuiling

Fijn contact gehad met Peter. We konden snel schakelen en de levering was keurig op tijd binnen. Blij met het eindproduct!


Yorn Bachofner

Na een eerste verkeerde levering werd er snel gehandeld! Binnen no time de juiste goederen opnieuw bedrukt en geleverd! Super service!


Erika

Twee artikelen besteld, zonnebrillen en meetlinten. De zonnebrillen waren niet meer leverbaar in de gewenste kleur maar ik kreeg zeer vlot een alternatief aangeboden en goed advies gehad. Zeer snelle service, goed bereikbaar, duidelijke en heldere communicatie. Hartelijk dank!!


Erik

Voor onze vereniging 450 paar sokken besteld met eigen ontwerp. Men heeft daarbij prima meegedacht. Snelle service, goed bereikbaar, duidelijke en heldere communicatie. Goede prijs zonder allerlei toeslagen o.i.d. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het productieproces. Op de afgesproken datum wordt ook geleverd. Prijs/kwaliteit is prima: het eindresultaat mag er zeker zijn! Onze leden zijn er blij mee.


Bram Hommel

Correcte en snelle communicatie. Er worden alternatieven geboden en de levering was ondanks Corona vrij vlot.


Jill

We moeten wat heen en weer mailen over het aanleveren van het juiste bestand, maar daarna waren onze mokken met foto erg snel binnen. Prettig contact en altijd een snelle reactie. We zijn blij met het eindresultaat!


BioWell Vitality Coaching

Het was even lastig om de juiste bestanden voor mijn nieuwe logo te vinden en te maken, maar ze hebben bij GiftsDirect goed meegedacht en het resultaat mag er zijn! Ik heb nu mooie promotiepennen met tekst en prachtige glazen flessen met een neopreen jasje met mijn logo erop. Hier zullen mijn nieuwe klanten vast blij mee zijn!


Wyb terschelling

Hele fijne samenwerking, contact snel en klantvriendelijk. Levering snel helemaal blij met onze bestelling !


© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops