Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 53 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (49 beoordelingen)
 (4 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Hendrik

Mooie product, uitstekende service in het opmaken van de opdruk, reageert snel. Klasse.


M Willemsen

Ik vind snelle communicatie belangrijk, en dat is bij Giftsdirect goed geregeld, je krijgt heel snel antwoord en Peter denkt gelijk mee. Dat geeft al aan dat het bedrijf goed georganiseerd is en de medewerkers erbovenop zitten. Daarnaast is mijn bestelling ook razendsnel geleverd, dus prima!


Arno de Klerk

Goed overleg voor bedrukking, vervolgens snel geleverd. Toen gezien dat het product er niet heel netjes uitzag. vervolgens na overleg een gedeelte gecrediteerd als tegemoetkoming, dit vind ik persoon heel netjes afgehandeld. ze wilde zelfs nog iets anders leveren als tegemoetkoming maar dit hoefde van mij niet.


Emmy van Vliet

Prima bedrijf, snelle communicatie met Peter, goed product voor een redelijke prijs Snelle levering , dank !


Dennie

na de aanvraag voor een offerte, snel een response, een goed advies en wat aanpassingen kwam er een goed ontwerp uit van heupflesjes. Dit alles tegen een goed tarief , en snel geproduceerd en snel geleverd.


Esther

Wat los van de levering van een product naar wens zo goed is aan giftdirects, is het contact en de communicatie. Er wordt altijd snel gereageerd, duidelijke terugkoppeling op proces en zaken worden vaak nog een keer extra gecheckt of geverifieerd, zodat je onduidelijkheden/fouten tot het minimum beperkt worden. Dat maakt het verschil.


Willeke de Weerd

Wij hebben markers en notitieblokjes besteld. Ze konden voor een mooie prijs leveren, goede afstemming rond de proefdruk en de materialen zien er goed uit. Ruim op tijd geleverd.


Mercy Ships

We zijn erg tevreden over de geleverde bestelling. Snelle service en prima contact.


GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman