Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van GiftsDirect.nl.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij GiftsDirect.nl? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
90 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
83
7
0
0
0

Wat een snelle en betrokken service! Peter dacht goed mee en we zijn onwijs blij met het resultaat.

6 mei 2019 12:02
Katelijn

Snel e-mail verkeer en een super snelle levering.

16 april 2019 13:24
Sandra

Top klantenservice, denken ook met je mee. Super snelle levering. Ziet er goed en verzorgt uit.

4 februari 2019 10:23
AT

Ondanks de feestdagen werden de pennen op tijd en keurig geleverd. Ze voldeden aan onze verwachtingen en zijn inmiddels ruim verspreid. Hierdoor is onze naam weer een stukje bekender geworden. Dank aan de medewerkers voor hun meedenken en snelle en accurate afwerking in deze.

22 januari 2019 19:51
A.L. van Marion

Snelle en vriendelijke communicatie, snelle levering, goede prijzen en erg leuk dat er presentjes bij de levering zaten. Zeker een onthouder voor een volgende bestelling.

18 december 2018 12:37
Stephanie

Snelle reactie en duidelijke afspraken. Directe vervanging bij defecten. Toppie!

4 december 2018 21:13
Ed

Mooie product, uitstekende service in het opmaken van de opdruk, reageert snel. Klasse.

22 november 2018 09:16
Hendrik

Ik vind snelle communicatie belangrijk, en dat is bij Giftsdirect goed geregeld, je krijgt heel snel antwoord en Peter denkt gelijk mee. Dat geeft al aan dat het bedrijf goed georganiseerd is en de medewerkers erbovenop zitten. Daarnaast is mijn bestelling ook razendsnel geleverd, dus prima!

9 november 2018 12:20
M Willemsen

Goed overleg voor bedrukking, vervolgens snel geleverd. Toen gezien dat het product er niet heel netjes uitzag. vervolgens na overleg een gedeelte gecrediteerd als tegemoetkoming, dit vind ik persoon heel netjes afgehandeld. ze wilde zelfs nog iets anders leveren als tegemoetkoming maar dit hoefde van mij niet.

7 november 2018 13:46
Arno de Klerk

Prima bedrijf, snelle communicatie met Peter, goed product voor een redelijke prijs Snelle levering , dank !

5 november 2018 12:34
Emmy van Vliet