Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van GiftsDirect.nl.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij GiftsDirect.nl? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
90 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
83
7
0
0
0

Prima bedrijf, snelle communicatie met Peter, goed product voor een redelijke prijs Snelle levering , dank !

5 november 2018 12:34
Emmy van Vliet

na de aanvraag voor een offerte, snel een response, een goed advies en wat aanpassingen kwam er een goed ontwerp uit van heupflesjes. Dit alles tegen een goed tarief , en snel geproduceerd en snel geleverd.

31 oktober 2018 17:21
Dennie

Wat los van de levering van een product naar wens zo goed is aan giftdirects, is het contact en de communicatie. Er wordt altijd snel gereageerd, duidelijke terugkoppeling op proces en zaken worden vaak nog een keer extra gecheckt of geverifieerd, zodat je onduidelijkheden/fouten tot het minimum beperkt worden. Dat maakt het verschil.

25 oktober 2018 10:20
Esther

Wij hebben markers en notitieblokjes besteld. Ze konden voor een mooie prijs leveren, goede afstemming rond de proefdruk en de materialen zien er goed uit. Ruim op tijd geleverd.

8 oktober 2018 13:33
Willeke de Weerd

We zijn erg tevreden over de geleverde bestelling. Snelle service en prima contact.

3 oktober 2018 11:03
Mercy Ships

Zeer goede service. Bestelling zonder problemen kunnen aanpassen en ook de verzending goed geregeld. Site staat bij mij onder 'bewaren' voor als... Top hoor!

28 september 2018 17:09
administratiekantoor oene

Wat een topbedrijf Giftsdirect.nl, Je hebt service en service, maar de service van Giftsdirect.nl slaat alles. In mijn stoutste dromen had ik nooit verwacht dat ze een probleem zo zouden oplossen. in een woord FANTASTISCH, van mij 5sterren

4 september 2018 11:39
arthur

Hadden op korte termijn iets nodig en dat is gelukt. Super bedankt.

25 juni 2018 14:21
Hubun.nl

Wat een fijn bedrijf om mee te werken! Ze denken met je mee en dat is heel prettig. De SeatZacs waren heel snel in huis en ze zijn van goede kwaliteit. Bedankt!

21 juni 2018 09:24
Marion 4Minds BV

Goede prijs, snelle levering, prima kwaliteit zonnebrillen. Maandag besteld en vrijdag in huis !

18 juni 2018 09:11
Guido