Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Spinners

Spinners

Fidget Spiner als relatiegeschenk!

» lees meer informatie

Fidget Spiner als relatiegeschenk!

De nieuwste rage van 2017 is de Fidget Spinner! U kunt de spinner tussen uw vingers houden en deze draait als een tol door uw hand!. Deze rage is niet alleen heel populair bij kinderen maar ook volwassennen merken een ontspannend effect hiervan. 

 

Fidget spinners als relatiegeschenk bedrukt met uw logo

Fidget spinners zijn dé hype van 2017, wat is er leuker dan een spinner te laten bedrukken met uw logo. Spinners worden dagelijks gebruikt en daardoor hebben ze een grote waarde voor uw promotie actie. Fidget Spinners kunnen wij op diverse manieren voor u bedrukken en voorzien van uw logo. Wij kunnen ze bedrukken d.m.v. tampondruk, een mooie domingsticker of zelf full colour digitaal.

Spinners als gadget

Spinners zijn een leuke gadget en werken ontspannend. Schenk uw klanten dus nu een bedrukte Fidget spinner en uw actie heeft gegarandeerd succes! Bij giftsdirect.nl vindt u niet alleen de beste prijzen maar ook de snelste levertijden. Bestel daarom nu vandaag nog uw spinners voorzien van uw eigen logo of reclameboodschap. U bent verzekerd van een geweldig relatiegeschenk.

U ontvangt altijd een gratis digitale proef van de bedrukte spinners vooraf zodat u kunt zien hoe wij uw logo gaan bedrukken. Ook als u voor de bestelling uit een gratis digitale proef wilt ontvangen is dit geen probleem bij ons.

De Fideget Spinners zijn twintig jaar geleden bedacht in Amerika met als doel de concentratie bij kinderen te verhogen. De kleine ronddraaiende spinner is inmiddels een enorme hype geworden. Creëer uw eigen Fidget Spinner met opdruk en lift mee met de populariteit van dit product. Een handspinner bedrukken kan op het middelste ronde gedeelte in één of meerdere kleuren en zelfs een full colour bedrukking is mogelijk

Fidget Spinners als promotiemateriaal

U koopt bij giftsdirect.nl uw eigen Fidgetspinners als promotiemateriaal. Uiteraard drukken wij uw logo razendsnel voor u op deze spinners. Gemiddelde levertijd indien op voorraad is 5-7 werkdagen bedrukt en al. Wij maken op voorhand altijd een gratis digitale proef van de bedrukte spinners voor u en dat altijd ten de laagste prijzen! Wacht dus niet te lang en bestel uw bedrukte spinners!


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman