Spinners

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Spinners

Fidget spinners als relatiegeschenk bedrukt met uw logo

Fidget SpinnerFidget spinners zijn dé hype van 2017, wat is er leuker dan een spinner te laten bedrukken met uw logo. Spinners worden dagelijks gebruikt en daardoor hebben ze een grote waarde voor uw promotie actie. Fidget Spinners kunnen wij op diverse manieren voor u bedrukken en voorzien van uw logo. Wij kunnen ze bedrukken d.m.v. tampondruk, een mooie domingsticker of zelf full colour digitaal. Toch liever op zoek naar een ander promotie cadeau? Bekijk dan ook eens onze overige spelletjes!

De Fideget Spinners zijn twintig jaar geleden bedacht in Amerika met als doel de concentratie bij kinderen te verhogen. De kleine ronddraaiende spinner is inmiddels een enorme hype geworden. Creëer uw eigen Fidget Spinner met opdruk en lift mee met de populariteit van dit product. Een handspinner bedrukken kan op het middelste ronde gedeelte in één of meerdere kleuren en zelfs een full colour bedrukking is mogelijk

Spinners als gadget

Spinners zijn een leuke gadget en werken ontspannend. Schenk uw klanten dus nu een bedrukte Fidget spinner en uw actie heeft gegarandeerd succes! Bij giftsdirect.nl vindt u niet alleen de beste prijzen maar ook de snelste levertijden. Bestel daarom nu vandaag nog uw spinners voorzien van uw eigen logo of reclameboodschap. U bent verzekerd van een bijzonder relatiegeschenk.

U ontvangt altijd een gratis digitale proef van de bedrukte spinners vooraf zodat u kunt zien hoe wij uw logo gaan bedrukken. Ook als u voor de bestelling uit een gratis digitale proef wilt ontvangen is dit geen probleem bij ons.

Fidget Spinners als promotiemateriaal

U koopt bij giftsdirect.nl uw eigen Fidgetspinners als promotiemateriaal. Uiteraard drukken wij uw logo razendsnel voor u op deze spinners. Gemiddelde levertijd indien op voorraad is 5-7 werkdagen bedrukt en al. Wij maken op voorhand altijd een gratis digitale proef van de bedrukte spinners voor u en dat altijd ten de laagste prijzen! Wacht dus niet te lang en bestel uw bedrukte spinners!