CrisMa Design artikelen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod crisma design

CrisMa Design kantoorartikelen

Het populairst zijn de kantoorartikelen van CrisMa Design. Het assortiment bestaat uit onder andere diverse soorten schrijfwaren die stuk voor stuk een luxe uitstraling hebben, goed te bedrukken zijn met uw logo en bovendien een bescheiden prijskaartje hebben. Giftsdirect.nl is trots leverancier van onder andere:

  • CrisMa design markers
  • CrisMa design balpennen
  • CrisMa design schrijfmappen
  • CrisMa design visitekaartetuis

CrisMa Design tassen en reisproducten

Naast kantoorartikelen voert CrisMa ook een ruim assortiment reisproducten en tassen, zowel voor op vakantie als voor zakelijk gebruik. Daaronder zijn bijvoorbeeld toilettassen, manicuresets, trolleys, attachékoffers en kledingtassen. Een goede aanvulling op dit assortiment bestaat uit de isoleerbekers en isoleerkannen van CrisMa.

CrisMa Design producten bij Giftsdirect.nl

Doordat Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij, kunnen we u op relatiegeschenken en promomiddelen altijd een scherpe prijs en een korte levertijd beloven. De prijzen in de Giftsdirect.nl webshop zijn altijd inclusief opdruk in één kleur. Heeft u specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld een afwijkende oplage of een opdruk in meerdere kleuren? Neem dan gerust contact met ons op. We stellen voor u graag een offerte op maat samen. Bovendien adviseren we u graag over de diverse bedrukkingsmogelijkheden: bedrukken, graveren of borduren.

Aktetas bedrukken


Bekijk ook eens: