Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Giftsdirect: groothandel in sleutelhangers

Bent u op zoek naar een groothandel in sleutelhangers? Dan bent u bij Giftsdirect op het juiste adres! In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment sleutelhangers, deze zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. We hanteren staffelprijzen, dat wil zeggen dat de prijs per stuk lager wordt naarmate u er meer bestelt. Dat is toch mooi meegenomen?

Makkelijk en snel uw sleutelhangers inkopen bij Giftsdirect

Wij vinden het belangrijk om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Onze website is dan ook zo ingericht dat u snel een duidelijk overzicht heeft van de beschikbare artikelen. Met een klik op de knop vraagt u een offerte aan. Wist u dat wij lege sleutelhangers bijna altijd uit voorraad kunnen leveren? U heeft ze dan al binnen een paar dagen in huis. Wilt u de sleutelhangers graag laten bedrukken of graveren met uw logo of naam? Geen probleem! Nadat u de gratis digitale proefdruk heeft goedgekeurd gaan we voor u aan de slag in onze drukkerij. Voor het weet zijn uw sleutelhangers klaar om verzonden te worden. Wat wilt u nog meer?

Wist u dat wij groothandel zijn in alle soorten relatiegeschenken? Naast sleutelhangers vindt u bij ons diverse geschenken en promotieartikelen. Van kerstpakketten tot zomerse picknickmanden en van sokken met logo tot luxe pennensets. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het!

Groothandel sleutelhangers met persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij ons bovenaan. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Live chat: u typt een vraag in het venster en een van onze medewerkers antwoordt direct
  • Mail: voor uitgebreidere vragen of buiten openingstijden
  • Telefonisch: wij staan u graag te woord!

© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman