Sleutelhanger maken met tekst

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sleutelhanger maken met tekst

Voor elke doelgroep de perfecte sleutelhanger

Voor welke doelgroep u ook op zoek bent, wij kunnen de perfecte sleutelhanger met tekst maken. Van een sleutelhanger met rolmaat, tot een zaklampje en van een hanger met naaisetje tot een sleutelhanger met stylus en schermreiniger. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het! En we gaan zelfs nog een stapje verder, heeft u iets bedacht wat u niet op onze site kunt vinden? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor u op zoek! Het lukt ons bijna altijd om de sleutelhanger van uw wens te vinden.

Tip: naast bedrukte of gegraveerde sleutelhangers kunt u bijvoorbeeld ook voor het bedrukken van powerbanks, leuke bedrukte gadgets en sokken met tekst bij ons terecht.

Uw sleutelhanger laten maken met tekst en logo bij Giftsdirect

Wij beschikken over onze eigen drukkerij en graveeratelier. Dit houdt in dat wij uw bestelling helemaal zelf kunnen afhandelen. Hierdoor garanderen wij de hoogste kwaliteit. Uw opdruk of gravure blijft mooi, ook na intensief gebruik van de sleutelhanger. Wij maken uw sleutelhanger met de grootst mogelijke zorg. Onze ervaren medewerkers weten precies welke techniek het beste past bij het materiaal. We adviseren u graag!

Bij Giftsdirect bent u zeker van:

  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijd
  • Gratis digitale proefdruk
  • Snelle en persoonlijke service

Heeft u vragen? Maak dan gebruik van onze live chat, stuur een mail of bel. We adviseren u graag!