Sleutelhanger graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sleutelhanger graveren

Ruim aanbod van sleutelhangers om te graveren

Bij Giftsdirect vindt u een zeer ruim assortiment sleutelhangers die geschikt zijn voor een gravure. Wat dacht u van een klavertje vier, een sleutelhanger met flesopener of een hanger met een aluminium pen eraan? Dit zijn slecht enkele voorbeelden, kijk maar eens rustig rond op onze website om te zien welke sleutelhanger u het meest aanspreekt. Bent u naar een specifieke sleutelhanger op zoek en kunt u die niet vinden? Neem dan contact met ons op, we gaan graag voor u op zoek. Door onze jarenlange ervaring en connecties in de branche vinden we dit bijna altijd!

Tip: ook voor andere promotiecadeautjes en relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van sokken met tekst, drinkflessen met logo of bedrukte powerbanks?

Sleutelhanger laten graveren bij Giftsdirect

Wij graveren de sleutelhangers zelf voor u. Dit doen we in ons eigen graveeratelier. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor de gravure haarscherp in uw sleutelhanger komt te staan. We garanderen dan ook de hoogste kwaliteit. Ook na intensief gebruik zijn uw naam en logo nog steeds helder en goed leesbaar.

Wist u dat het voor u veel voordeel oplevert dat wij zelf graveren?

  • De levertijden zijn kort
  • De prijzen zijn scherp
  • De kwaliteit is perfect