Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Reclame pennen

Reclame pennenEen pen met reclame erop, dat is een lucratieve vorm van promotie. Een pen reist namelijk heel wat af in zijn “leven”. Iedereen heeft graag een pen op zak om even snel een notitie te kunnen maken of een handtekening te zetten. Of om uit te lenen aan iemand die er een nodig heeft maar hem is vergeten. Heel vaak blijft het niet bij uitlenen maar wisselt de pen bij dit proces direct van eigenaar. En hoe vaak blijft een pen na gebruik liggen op de plek waar hij als laatste is gebruikt?!

U kunt uw reclame pennen bij ons goedkoop laten bedrukken. Doordat we het hele proces van bedrukken in eigen drukkerij uitvoeren houden we onze prijzen scherp én de levertijd kort.

Mooie reclame pennen uitzoeken

Natuurlijk deelt u graag originele bedrukte balpennen of potloden uit. Daarom hebben wij een zeer ruim assortiment aan pennen. U kiest het exemplaar dat het beste past bij uw bedrijf en de gelegenheid waarvoor u ze wilt uitdelen. Of nu houdt van klassiek, grappig, origineel of milieuvriendelijk materiaal, u vindt het in onze webwinkel.

Wist u dat wij graag de beste kwaliteit bieden? Wij vinden het dan ook belangrijk dat de pennen lang mee gaan, goed schrijven en de opdruk goed blijft zitten. Drie belangrijke ingrediënten voor de perfecte reclame pennen!

laagste prijs garantie
vanaf
0.15
laagste prijs garantie
vanaf
0.21
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman