Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Promotie geschenken

Promotie geschenken zijn de ideale manier om uw bedrijf kenbaar te maken bij uw doelgroep. Wilt u  graag uw huidige klanten voorzien van een presentje of wilt u uw bereik vergroten door nieuwe klanten te voorzien van promotie geschenken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende promotie geschenken voorzien van uw eigen bedrukking. Hieronder hebben wij een overzicht samengesteld van populaire promotie geschenken. Zit er geen geschikt promotie geschenk voor u tussen? Bekijkt u dan ook eens onze reclame producten.

Promotie geschenken met uw eigen gravure of bedrukking

Bij Giftsdirect verzorgen wij zelf de bedrukking of gravure van uw product. Heeft u specifieke eisen/wensen omtrent het bedrukken van uw promotie geschenken dan kunt u dit aangeven tijdens het aanvragen van een offerte. Wij maken voor iedere klant een specifieke offerte op maat aan de hand van uw wensen. Zoekt u luxueuze promotie geschenken? Laat dan uw eigen luxe pennen graveren of powerbanks graveren.

Ruime variatie aan mogelijkheden en soorten geschenken

Waar u uw promotie geschenken ook voor inzet, voor iedere situatie beschikken wij over een passende oplossing. Op veel van onze producten hanteren wij een laagste prijs garantie, waardoor u nergens een lagere prijs ontvangt. Of u nou kiest voor simpele weggevertjes of luxe cadeau’s, voor ieder product hanteren wij dezelfde zorgvuldigheid als het aankomt op een kwalitatief eindproduct. Heeft u vragen over de drukmethode of wilt u graag meer informatie met betrekking tot het aanleveren van uw logo, boodschap of andere opdruk, dan kunt u uiteraard even contact opnemen.

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman