Parkeerschijf bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod parkeerschijf bedrukken

Waarom een parkeerschijf bedrukken?

Ga een parkeerschijf bedrukken en voorkom boetes. In blauwe zones is een parkeerschijf verplicht, doe dit niet en ontvang een boete. De blauwe zones zijn er zodat mensen niet op drukke plekken hun auto laten staan. Vaak in steden of rondom grote winkels zijn er blauwe zones. Kortom, waar een blauw parkeerzone is zou het vaak heel druk bezocht worden. U zou hierbij de link met een marketingcampagne kunnen leggen waarbij u zoveel mogelijk mensen wilt bereiken. U kunt bij ons een parkeerschijf helemaal personaliseren door gemakkelijk uw wensen door te geven.

Ga een opvallende parkeerschijf bedrukken!

Wat opvalt is dat de blauwe zones vaak rondom drukke plekken zijn. Voor voorbijlopend publiek zou een opvallende parkeerschijf kunnen opvallen tussen de ‘normale’ parkeerschijven. Zorg dus door andere kleurcombinaties, met logo of een opvallend tekst dat u opvalt. Hoe origineler en ludieker, des te meer het zou opvallen bij mensen. Bijvoorbeeld de parkeerschijf met ijskrabber waar u menig mens mee zal verbazen: u kunt de autoruit ijsvrij maken met een parkeerschijf. Of de 5-in -1 parkeerschijf met rubberwisser, winkelwagenmuntje en bandenprofielmeter. Vergeet daarbij ook niet dat de personen die de parkeerschijf gebruiken ook telkens in aanraking komen met uw logo. Ze zullen vast en zeker dankbaar zijn omdat ze anders kans lopen op een boete wanneer ze geen parkeerschijf hebben.

Een parkeerschijf bedrukken? Zorg voor aantallen

Iets wat ook een belangrijk onderdeel is van marketing, is herhaling. Hoe vaker iemand iets ziet, des te meer uw doelgroep het zou onthouden. Door een flink aantal helpt mensen herinneren aan jou bijzondere bedrukte parkeerschijf. Op verjaardagen of andere sociale bijeenkomsten zal er gepraat worden over de opvallende parkeerschijven bij de parkeerzones. Als ju maar een enkele parkeerschijf gaat bedrukken zal het minder impact hebben op de mensen.