Online sleutelhangers bestellen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod online sleutelhangers bestellen

Sleutelhanger Flint

Sleutelhanger Smile

Sleutelhanger stuurwiel

Online winkelen met persoonlijke service

Sleutelhangers online kopen betekent dat u kunt winkelen op het tijdstip dat u uitkomt, dat is wel zo prettig! Wij bieden u echter graag persoonlijke service. Daarom kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Dit kan via de live chat service, die u onderaan de pagina aantreft. Uiteraard kunt u ook mailen op bellen. Wij staan graag voor u klaar! Zoekt u een specifieke sleutelhanger en kunt u deze niet vinden in onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken heel graag binnen ons uitgebreide netwerk naar het product van uw wens. Met trots kunnen we vermelden dat het ons meestal lukt om de perfecte sleutelhanger te vinden!

Tip: In onze webwinkel vindt u meer dan 10.000 artikelen. Voor elke gelegenheid vindt u een perfect relatiegeschenk. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar sokken met tekst, usb-sticks, bedrukte powerbanks of paraplu’s.

Uw sleutelhangers bedrukken met naam of logo

Wist u dat wij alle artikelen in onze webshop kunnen bedrukken? Ook uw online uitgezochte sleutelhangers voorzien we graag van uw naam of logo. Dit doen we in onze eigen drukkerij. U levert een digitaal bestand met uw logo en de gewenste opdruk aan. Wij maken hier een digitale drukproef van. Wanneer u tevreden bent met de drukproef gaan we aan de slag in de drukkerij. Dit proces gaat razendsnel. Binnen de kortste keren kunt u de bezorger met uw bedrukte of gegraveerde sleutelhangers verwachten!