Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Fotolijstjes bedrukken

Fotolijstjes bedrukken

Heeft u leuke foto’s van uw kinderen of echtgenoot en wilt u deze graag op een creatieve manier tonen dan zijn de fotolijstjes van Giftsdirect een uitstekende keuze. Het voordeel van fotolijstjes is nou eenmaal dat deze in het zicht geplaatst worden. Een promotieartikel die geschikt is voor een bureau, kast of andere plek binnen een woning of kantoor.  Indien u kiest voor een fotolijst dan weet u zeker dat uw promotiemateriaal niet achter in een lade weggestopt wordt.
 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Binnen onze groothandel vindt u een ruime diversiteit aan verschillende soorten fotolijstjes. Zo bieden wij fotolijstjes aan in diverse formaten, maar tevens in verschillende samenstellingen, zoals een combinatie van fotolijstjes met pennenhouders of geïntegreerd in een thermometer.

Laat uw fotolijstjes bedrukken met logo

Voor het bedrukken van fotolijstjes bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij kunnen uw logo, boodschap of uw eigen merknaam snel, professioneel en zeer goedkoop op uw geselecteerde fotolijst bedrukken. Tevens kunt u uw eigen eisen en wensen doorgeven met betrekking tot de positionering van uw logo. Wacht niet langer en laat uw fotolijstjes bedrukken bij de specialist uit Nederland! Kunt u niet het juiste fotolijstje vinden in ons onderstaande assortiment en bent u toch op zoek naar een leuk promotieartikel? Bekijk dan ook eens onze wandklokken en laat uw wandklokken bedrukken.

Speciale fotolijstjes

Wij hebben een aantal speciale fotolijstjes beschikbaar die ingezet kunnen worden door scholen en kinderevenementen. Zo beschikt ons assortiment over een fotolijst die ingekleurd kan worden door kinderen of een grappige houten fotolijst.  Ook eenvoudige flipover fotolijstjes zijn binnen ons assortiment beschikbaar en een uitstekende keuze om te laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Heeft u vragen? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice.

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops