Bedrukkingen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrukkingen

Bedrukkingen promotiemateriaal

Veel promotiemateriaal kunt u bij ons bedrukken waardoor u met uw bedrijf goede promoties kan maken. Aanstekers, bekers tot zonnebrillen is allemaal mogelijk op te bedrukken. Producten waar uw doelgroep kennis maakt met uw bedrijf. Hierbij hoeft u nog niet eens persé promotie te maken voor klantrelaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukkingen op pennen en schrijfwaren. Een stukje professionalisering wat uw eigen personeel kan gebruiken. Natuurlijk ook handig voor ondertekeningen van contracten of tijdens beurzen waar klanten in contact komen met uw bedrukte promotiemateriaal.

Bedrukkingen relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn bedoeld om, zoals het woord al zegt, uw klantrelatie een geschenk aan te bieden. Veelal wordt dit rond kerst gedaan, maar kan ook gerust ‘zomaar’ als blijk van waardering. Bij bedrukkingen van relatiegeschenken kunt u denken aan paraplu’s, drinkflessen maar ook wijngeschenken. Voor elke situatie hebben wij het juist relatiegeschenk, uiteraard met de mogelijkheid op te bedrukken met eigen bedrijfslogo. U mag namelijk een relatiegeschenk zeer zeker ook als stukje marketing zien.

Bedrukkingen textiel

Bij ons is het ook mogelijk om textiel te bedrukken. Zo zijn er al veel mensen u voorgegaan met bijvoorbeeld het bedrukken van sokken. We kunnen bedrukkingen doen op zomerse T-shirts, dikke jassen en modeaccessoires. Ideaal voor groepen die graag een eenheid willen uitstralen. Wat dacht u van schoolreisjes maar ook vriendengroepen. Niet alleen handig maar ook een tastbare op hopelijk een gedenkwaardige herinnering. Het zou ook een optie zijn op bedrukkingen op textiel toe te passen als marketing. Bijvoorbeeld sokken met uw eigen bedrijfslogo of een muts met bedrijfsslogan. Op gebied van bedrukkingen kunnen we veel voor uw bedrijf betekenen!