Sokken ontwerpen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken ontwerpen

Zelf ontworpen sokken in uw huisstijl

Het ontwerp van uw sokken gaat verder dan alleen sokken met uw naam of logo. U kunt écht de hele sok zelf maken. Kies de gewenste kleur en het gewenste motief. We borduren uw naam en logo direct mee. U laat desgewenst de sokken naadloos aansluiten op uw huisstijl. Die kans wilt u toch niet missen?

Ontwerp je eigen sokken

Heeft u een ontwerp voor de sokken klaarliggen? Stuur het naar ons op en wij maken een offerte met een scherpe prijs voor u. Na goedkeuring van de offerte gaan wij voor u aan het werk. Uiteraard ontvangt u eerst een gratis digitale proefdruk van ons. Pas als u helemaal tevreden bent starten we het productieproces van de sokken. Verheugt u zich er al op om uw eigen ontworpen sokken uit te delen en de reacties van de mensen te zien? Dan hebben we goed nieuws voor u! De levertijd van uw eigen ontworpen sokken bedraagt gemiddeld ongeveer 4 weken, voor u het weet kunt u met het uitdelen beginnen!

Eigen sokken ontwerpen

Val op en ga uw eigen sokken ontwerpen. Wees niet bang om voor schut te lopen, tegenwoordig is het een heuse trend om met zelf ontworpen sokken rond te lopen. Bij Giftsdirect helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes in het ontwerpproces. Door persoonlijk contact komt u niet voor verassingen te staan. Kies hieronder uw ‘basis’ sok uit om vervolgens uw eigen sokken te gaan ontwerpen.

Tip: heeft u vragen? Maak dan gebruik van onze live chat. Dit gaat super makkelijk en snel. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. We helpen u graag!