Sokken met tekst aan de onderkant

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Sokken met naam of tekst bedrukken bij Giftsdirect

Wist u dat wij over onze eigen drukkerij beschikken? We voorzien uw sokken in een handomdraai van een grappige tekst, uw naam of logo. U hoeft daarvoor alleen maar een digitaal bestand aan te leveren met uw logo, wij doen de rest. We maken eerst een digitale proefdruk, deze mailen we naar u. Wanneer u de drukproef goedkeurt gaan wij voor u aan de slag met het bedrukken of borduren van de naam of tekst op de sokken. De lijntjes zijn kort omdat we niet met een derde partij hoeven te communiceren. Daarom kunnen we uw bestelling supersnel voor u in orde maken. U kunt dus al snel genieten van de reacties die u krijgt wanneer u de sokken uitdeelt!

Leuke relatiegeschenken en promotiecadeaus

Tip: ook voor alle andere relatiegeschenken en promotiecadeaus bent u bij Giftsdirect op de juiste plek! We hebben een assortiment van meer dan 10.000 producten. Deze variëren van kleine weggevertjes zoals bijvoorbeeld bedrukte pennen en keycords tot praktische cadeaus zoals paraplu’s, tassen en powerbanks. En ook voor luxe geschenken zoals complete BBQ-sets, wijnpakketten en horloges bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelig en snel uw sokken met tekst aan de onderkant in huis

Wij streven ernaar de scherpste prijzen aan te bieden. Daar profiteert u van! Bovendien vinden wij kwaliteit zeer belangrijk. U weet dan ook zeker dat uw artikelen en de opdruk van de beste kwaliteit zijn en lange tijd meegaan. Ook na intensief gebruik of veelvuldig wassen! We bezorgen uw sokken met naam of tekst aan de onderkant zo snel mogelijk; voor u het weet staat de bezorger al bij u op de stoep. Wat wilt u nog meer?