Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sok met logo eigen ontwerp

Logo sokken, deze sokken kunnen geheel naar eigen ontwerp worden gemaakt. Uw logo wordt ingeweven in de sokken en zal dus blijvend zijn. U kunt uw logo laten mee borduren in de sokken. Tevens is er de mogelijkheid om een eigen kopkaart aan de sok te maken of een wikkel waardoor de sokken helemaal uw eigen product zijn
» Lees meer over dit product

Bent u ook op zoek naar de laagste prijs?

Vraag geheel vrijblijvend de laagste prijs aan. Wij maken razendsnel een scherpe prijs voor u. Onderstaande prijzen zijn indicaties voor dit artikel zonder opdruk.

vanaf 120 paar € 6,25 per paar
vanaf 240 paar € 4,95 per paar
vanaf 600 paar € 3,69 per paar
vanaf 1000 paar € 3,29 per paar
vanaf 2500 paar € 2,89 per paar
vanaf 5000 paar € 2,29 per paar

Binnen 1 minuut vraagt u een offerte aan

Sok met logo eigen ontwerp

Sokken ontwerpen eigen design

Deze bedrukte sokken als deze zijn een perfect promotieartikel of relatiegeschenk. Laat deze sokken nu geheel naar wens en eigen ontwerp maken. Uiteraard kunnen wij de sokken geheel in uw huisstijl en kleur laten maken. U heeft hierdoor een perfect en uniek relatiegeschenk. Ook erg leuk om te schenken met de kerst als kerstgeschenk. Denk eens aan een kerst sok met uw logo.  Uw logo borduren wij mee in de sok en daardoor is het uw eigen product geworden. Geborduurde sokken zijn snel leverbaar en het kan al vanaf 120 paar. Heeft u al een ontwerp voor uw logo sokken wij maken graag een scherpe prijs voor u. De gemiddelde levertijd van sokken met logo is ongeveer 4 weken. 

Ontwerp voor sokken laten maken

Heeft u zelf nog geen ontwerp geen inspiratie dan maken wij graag vrijblijvend een leuk en uniek ontwerp voor deze sokken. Stuur ons uw logo in eps, ai of pdf vector formaat en wij gaan voor u aan de slag. Misschien heeft u wel een idee voor het design van de sokken dan houden we daar rekening mee. Heeft u nog geen inspiratie voor het ontwerp van uw sokken dan maken wij een leuk ontwerp. 

Specialist in sokken met logo en eigen ontwerp

Giftsdirect.nl is specialist op het gebied van sokken met een logo geheel naar eigen ontwerp gemaakt. Wij verzorgen het ontwerp van de sokken van a tot z voor u. Vervolgens maakt onze fabriek altijd een sample waarvan wij een foto mailen voor het definitieve akkoord voor de productie. Na dit akkoord is de levertijd ca 3 weken. Vraagt u zich nog af waar kan ik sokken laten ontwerpen? U bent bij ons aan het juiste adres.

Materiaal sokken met logo eigen ontwerp

Het materiaal van de sokken is

85% katoen, 10 polyamide, 5% elatsanBeoordelingen van andere klanten

Schrijf een beoordeling

Velden met een * zijn verplicht.

De scherpste prijs met uw naam of logo

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Sok met logo eigen ontwerp met uw naam of logo. Heeft uw vragen? Neem contact op voor direct antwoord.

Direct advies via de livechat!
direct advies via livechat

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman