Vlieger bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod vlieger bedrukken

Uw eigen vlieger ontwerpen

Bij Giftsdirect kunt u gemakkelijk een eigen vlieger ontwerpen naar eigen wens. Een vlieger bedrukken met logo of een tekst? Het is mogelijk, u beslist. De wensen van bedrukking kunt u gemakkelijk via de productpagina aan ons doorgeven. Dit kan door een logo via een bestand naar ons toe te sturen of door de wensen van ontwerp door te geven via het opmerkingenveld. Zodra we de aanvraag voor een vlieger bedrukken hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag. Na verloop van tijd ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo waarborgen we de kwaliteit van de bedrukte vlieger en weten we zeker dat de vlieger voldoet aan uw wensen. Zo bent u bij ons verzekerd van een hoge kwaliteit bedrukking.

Een vlieger is een item waarmee u zich helemaal één kunt voelen met de natuur. Dit outdoor artikel is overal buiten te gebruiken in uw vrije tijd als er een beetje wind staat. Ook leuk om aan uw kinderen te geven.

 

Een vlieger als relatiegeschenk

Vliegers zijn de perfecte relatiegeschenken om weg te geven voor de vakantieperiodes. Heerlijk op het strand met een stevige wind vliegeren is zeer rustgevend. Gun uw eigen personeel of klantrelaties een goede vakantie met een bedrukte vlieger. Wanneer de vlieger met logo eenmaal in de lucht te bewonderen is verhoogd u ook de naamsbekendheid. Een vlieger bedrukken is daarom ook uitermate geschikt als promotiemateriaal. Kies voor onze opvouwbare vlieger die u gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen of ga voor de vlieger met viltstiften. Helemaal leuk voor kinderen die hun eigen getekende creatie in de lucht kunnen zien. De Delta vlieger met opberghoes is voor de meer ervaren vliegeraars die van snelheid houden. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een vlieger relatiegeschenk bent u bij Giftsdirect op het juiste adres.