Bellenblaas bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bellenblaas bedrukken

Bellenblaas personaliseren

Tijdens het proces van bellenblaas bedrukken bepaalt u zelf het ontwerp. Zo kunt u een bellenblaas personaliseren die helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Het is belangrijk om eerst goed tussen ons aanbod te filteren op kleur. Zo heeft u primaire kleur die u kunt gebruiken als vertrekpunt. Vervolgens kunt u een eigen ontwerp aanleveren die u graag op de bellenblaas wilt bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld een logo zijn, een tekst of een afbeelding. U kunt namelijk eenvoudig een bestand uploaden. Nog geen concreet idee bij het ontwerpen van een bellenblaas? U kunt ook de wensen van bedrukken in tekst noteren in het opmerkingenveld. We helpen namelijk tijdens het bellenblaas personaliseren graag met persoonlijke hulp. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking zoals scherpte en plaatsing. Want een bellenblaas bedrukken moet niet alleen mooi zijn maar ook van hoge kwaliteit.

Bellenblaas met logo

Een bellenblaas met logo is zeer geschikt wanneer u de naamsbekendheid wilt vergroten. Deel bijvoorbeeld een bellenblaas met logo gratis uit op een festival en de feestgangers associëren uw logo met gezelligheid. Zeer handig voor bijvoorbeeld discotheken of andere bedrijven die jongeren als doelgroep hebben. Daarnaast is een bellenblaas met eigen logo ook erg geschikt voor scholen en andere bedrijven die kinderen als doelgroep hebben. Deel bijvoorbeeld een bellenblaas met een schoollogo uit op open dagen van basisscholen. Tevens is een bellenblaas met logo ook erg geschikt om gratis weg te geven bij speelgoed. Kortom, promoot uw bedrijf, organisatie, school of andere instantie door een bellen blaas met eigen logo te bedrukken. 

Bellenblaas relatiegeschenk

Naast een bellenblaas gratis uitdelen als cadeautje voor een grote doelgroep zijn bellenblazen natuurlijk ook erg geschikt om weg te geven als relatiegeschenken. Vergeet de standaard pennen of het weggeven van aanstekers en ga voor een ludiek cadeau: een bedrukte bellenblaas. Bij het weggeven van een bellenblaas als relatiegeschenk zullen de collega's bij het bedrijf verrast zijn. Van wie hebben we de bedrukte bellenblaas gekregen? Hoe komen we aan de bellenblaas met logo? Het zal ongetwijfeld opvallen en dat is nou net wat u met een bellenblaas relatiegeschenk wilt bereiken. Wens uw klanten een fijne vakantie toe of breng nieuws zoals een bedrijfsverhuizing op een ludiek wijze.