Promo gadgets

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod promo gadgets

Uw promo gadgets bestelt u bij GiftsDirect

Een gadget is pas een promo gadget als uw naam of embleem erop staat. Eventueel kunt u ook een originele tekst toevoegen. Bij GiftsDirect kunt u rekenen op vakkundige bedrukking van het door u gekozen artikel. Door onze jarenlange ervaring met bedrukte relatiegeschenken weten wij precies welke druktechniek het beste is voor uw artikel. De opdruk zal gegarandeerd mooi zijn en blijven, ook na intensief gebruik van de promo gadget.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

Wist u dat wij een speciale “zoekservice” hebben? Wanneer u een specifiek artikel zoekt en dit onverhoopt niet kunt vinden in onze webshop dan gaan wij op zoek. Neem contact met ons op, we bespreken uw wensen en we starten onze zoektocht. In 99% van de verzoeken lukt het ons om het gewenste product te vinden en te leveren! Mooie service hè?

Uw promo gadget bedrukken met tekst, naam of logo

Wij voorzien uw promotie gadgets graag voor u van een leuke tekst, uw naam of afbeelding. Dat maakt het cadeautje compleet! De door u uitgedeelde originele cadeautjes zullen met plezier gebruikt worden én uw naam komt daarbij steeds weer voorbij. Dat is een echte win-win situatie. Uw naam zal blijven hangen.

Spoedbestelling promo gadgets: wij draaien onze hand er niet voor om!

Komt u er op het laatste moment achter dat u nog promo gadgets nodig heeft voor de beurs of een speciale gelegenheid? Geen paniek? Neem contact met ons op. Wij hebben vele mogelijkheden om een spoedbestelling te verwezenlijken. We kijken samen naar uw wensen en onze mogelijkheden. Zo komen we altijd tot een passende oplossing!