Sokken met tekst

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken met tekst

Bedrukken van de sokken met tekst of logo

Alle sokken uit onze webwinkel kunnen wij voor u bedrukken. We doen dit in onze eigen drukkerij. Hierdoor houden we de lijntjes kort én kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen! Uiteraard bepaalt u wat u op de sokken wil laten drukken. Dit kan een eigen tekst of citaat zijn, maar bijvoorbeeld ook het logo van uw bedrijf of vereniging.

Hoe gaat het bedrukken van sokken met tekst in zijn werk?

U kiest op onze website eerst de sokken uit die u graag wilt voorzien van een tekst of logo. Daarna vraagt u eenvoudig, online, een offerte aan. Stuur met de aanvraag een bestand met de tekst en uw logo mee. Bent u akkoord met de offerte dan maken we een digitale proefdruk. Zo weet u altijd dat het eindresultaat is zoals u voor ogen heeft. Pas na goedkeuring van deze drukproef starten we het productieproces. Dit proces gaat razendsnel, voor u het weet staat de bezorger bij u op de stoep!

Liever een ander artikel bedrukken? Kijk dan eens rond in onze webshop, u heeft keuze uit ruim 10.000 artikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte powerbank, pennenset, sleutelhanger of paraplu?