Sokken met opdruk

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken met opdruk

Uw sokken met opdruk bestellen bij Giftsdirect

In onze webshop treft u diverse sokken aan. Kies eerst de basis sok die voldoet aan uw wensen. U heeft keuze uit onder andere: sportsokken, bamboesokken, kniekousen en enkelsokken. De meeste sokken zijn in diverse kleuren leverbaar. Geef vervolgens de gewenste opdruk aan ons door. Wij maken een digitaal voorbeeld voor u om er zeker van te zijn dat de opdruk helemaal voldoet aan uw wensen. Bent u helemaal tevreden? Dan starten wij met het bedrukken of borduren van uw sokken. Dit doen we in onze eigen drukkerij. Hierdoor gaat het razendsnel. Voor u het weet staat de bezorger op de stoep met uw sokken en kan het uitdelen kan beginnen!

Wist u trouwens dat u bij Giftsdirect voor al uw relatiegeschenken aan het juiste adres bent? Naast sokken met tekst kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het bedrukken van sleutelhangerspowerbanks en seizoensgeschenken.

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw sokken met opdruk?

Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem, wij helpen u graag op weg. U kunt eenvoudig via de live chat onderaan de pagina uw vraag stellen. Uiteraard kunt u ook een mail sturen of bellen. Wij staan graag voor u klaar! Wilt u een speciaal soort sok en kunt u die niet vinden in onze webshop? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek!