Sokken maken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken maken

Uw sokken maken bij Giftsdirect

In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod aan sokken. Van sportsokken tot warme sokken en van sokken van bamboe tot sneakersokjes. De perfecte sokken voor u zitten er vast en zeker tussen. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor u op zoek. Door onze jarenlange ervaring in de branche lukt het ons bijna altijd om te vinden wat u zoekt. Heeft u de perfecte sokken gevonden? Bepaal dan de gewenste opdruk. Dit kan een originele tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook uw naam of logo. Levert u de gewenste opdruk en afbeelding digitaal aan? Wij maken hiervan een proefdruk en na uw goedkeuring starten wij het productieproces van uw sokken.

Mis onze andere originele relatiegeschenken niet

Wist u dat u bij Giftsdirect terecht kunt voor alle soorten relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen? Van luxe geschenkpakketten tot leuke gadgets en van bedrukte pennen tot gegraveerde sleutelhangers. Dus heeft u naast zelf gemaakte sokken nog andere cadeaus of promotiemateriaal nodig? Kijk dan maar eens rond in onze webshop.

Tip: heeft u nog geen concreet idee voor een passend cadeau? Neem dan contact met ons op, vertel ons de doelgroep en prijsklasse en wij denken graag met u mee!