Sokken borduren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken borduren

Uw sokken borduren met naam, logo of leuke tekst

Wij borduren, in ons eigen atelier, uw naam of logo op de sokken. Het borduursel blijft gegarandeerd lang mooi, ook na intensief gebruik van de sokken! Wilt u graag iets anders dan uw naam en logo? Geen probleem! We kunnen alles op de sokken borduren. Wat dacht u van een grappige tekst op de onderkant van de sokken. Wanneer iemand dan met de voeten op tafel zit is deze tekst te lezen. Wilt u nog een stapje verder? Ontwerp dan de hele sok zelf. U bepaalt de kleur en het motief. De tekst of afbeelding borduren we dan in één keer mee. Van deze sokken zijn niet meer exemplaren dan die van u. Echt persoonlijk en uniek!

Sokken laten borduren als promotieartikel

Wilt u eens iets anders geven als promotieartikel of relatiegeschenk? Laat dan sokken borduren met uw naam en logo! Of wat dacht u van een grappige tekst aan de onderkant van de sok? Bij Giftsdirect vindt u verschillende soorten sokken die uitermate geschikt zijn om te borduren. Wist u dat u naast de reguliere katoenen sokken ook kunt kiezen voor sokken van bamboe? Deze sokken blijven 2 tot 3 graden koeler en bovendien ventileert bamboe beter dan katoen.

Giftsdirect: specialist in alle bedrukte en geborduurde relatiegeschenken

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor ál uw gepersonaliseerde geschenken? Zowel voor de kleine weggevertjes als voor luxe cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Naast geborduurde sokken vindt u onder andere gegraveerde sleutelhangers, zonnebrillen, koffers, luxe pennensets, powerbanks en stormparaplu’s.

Heeft u vragen? Maak dan gebruik van onze live chat. Natuurlijk kunt u ook mailen of bellen. We helpen u graag!